Home >> Sports >> Ήττα στο χειρότερο timing για τον Παναθηναϊκό! (βίντεο)

Ήττα στο χειρότερο timing για τον Παναθηναϊκό! (βίντεο)

Με τα playoffs του πρωταθλήματος να απέχουν μόλις τρεις αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε σε ήττα από τον για όλα ικανό φέτος, Παναιτωλικό με 1-0 και πλέον η νίκες στα δύο επόμενα και τελευταία ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο έχουν μπροστά τους ένα τεράστιο ΠΡΕΠΕΙ!

Να κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί με τίποτα για τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό αγώνα στο Αγρίνιο. Όχι φυσικά πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες γκέλες και σε τόσο κρίσιμα χρονικά σημεία. Παλιά του τέχνη κόσκινο! Κι εκεί που οι «πράσινοι» φίλοι λένε η ΑΕΚ είναι κοντά, μπορεί να βγει και τρίτος, ξαφνικά τα πράγματα αποκτούν κίνδυνο ακόμα και για την είσοδο στην εξάδα.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνεχίζει ακάθεκτη τα εκτός έδρας άσχημα αποτελέσματα, ενώ η «κοιλιά» που όλες οι ομάδες κάνουν μέσα στη χρονιά συνέβη λίγες μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Αποτελειώστε τον!

Φυσικά, αυτή η αγωνιστική πτώση έχει διογκωθεί, καθώς ο Παναθηναϊκός για κάποιο μαγικό, συμπαντικό ή ότι άλλο θέλετε λόγο, δε δικαιούται σε μία όχι και τόσο καλή του βραδιά να πάρει έστω ένα βαθμό. Η διαμόρφωση αποτελέσματος από διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία παιχνίδια έβγαλαν τα μάτια όσων τα παρακολούθησαν και άφησαν το «Τριφύλλι» για άλλη μια φορά μαραμένο με το σφύριγμα της λήξης.

Η αρχή έγινε  με τον ΟΦΗ, η συνέχεια δόθηκε με τον ΠΑΟΚ (στη Λεωφόρο) και η τελευταία επέμβαση έγινε στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Πέσατε από τα σύννεφα; Όχι! Παίκτες και προπονητές να προσπαθούν σε μία όχι και τόσο καλή εμφάνιση και τελικά να μην έχουν δικαίωμα σε βαθμό.

Εντύπωση λοιπόν, δεν προξενεί ούτε η αδυναμία του Παναθηναϊκού να κάνει το κάτι παραπάνω μιας και παρά την ανοδική πορεία του επί Γιοβάνοβιτς η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα τόσο αγωνιστικά όσο περισσότερο ψυχολογικά, ούτε σαφώς η διαιτητική συμπεριφορά που όπως βλέπουμε στην περίπτωση των «πρασίνων» ούτε με VAR δε φτιάχνει!

Φυσικά στο Αγρίνιο ο Σιδηρόπουλος το πέναλτι το έδωσε, ο Καρλίτος το έχασε ή μάλλον ο Ανέστης το έπιασε, κάτι που αν δεν είχε συμβεί ίσως τώρα με έστω ένα βαθμό στο εκτός έδρας ματς να μιλούσαμε διαφορετικά. Υποθετική συζήτηση με πολλά ίσως και αν που κουράζει μάλλον!

Στο δια ταύτα!

Ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όσο κι αν δε μοιάζει αυτή τη στιγμή ικανός, ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το 2×2 και μπορεί! Αστέρας Τρίπολης, και ΟΦΗ καραδοκούν στη στροφή για την προσπέραση.

Στην πιο ελπιδοφόρα και πιο σοβαρή σεζόν των τελευταίων χρόνων, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ονειρεύεται περισσότερα και καλύτερα με το Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και τους περισσότερους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υ.Γ.: Καλό το ποδόσφαιρο αλλά σήμερα ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ ξεχωρίζει. Τελικός «αιωνίων» στις 17.00 στην Κρήτη, με το νικητή να πανηγυρίζει με λύσσα και τον ηττημένο να μη δίνει σημασία σε… Κυπελλάκια δύο ώρες περίπου μετά το τζάμπολ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *