Home >> Sports >> Professor παρ’το αλλιώς

Professor παρ’το αλλιώς

Από εκεί που ήμασταν καβάλα στο άλογο, ευρωπαϊκά, τα τελευταία αποτελέσματα πίκραναν τον κόσμο της ομάδας και τον έκανε να πιστεύει ακόμα περισσότερο το ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνεται και δεν είναι φυσιολογικό αυτό από την στιγμή που παίζουμε επίσημα παιχνίδια από τον Ιούνιο ενώ έχει αναπτυχθεί και μια διχόνοια για τον Μάρτινς. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Έχουμε φτάσει Νοέμβρη μήνα και ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας είναι ίδιο με πέρυσι δεν έχουμε δει έναν αυτοματισμό. Η ομάδα δεν παίζει καθόλου ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό είναι που προβληματίζει τον κόσμο της. Φαίνεται μια ομάδα γερασμένη παρότι ο μέσος όρος ηλικίας δεν είναι τόσο μεγάλος. Δυστυχώς, ο Μάρτινς νομίζει ότι έχει ακόμα τους Ομάρ-Τσιμίκα οι οποίοι έπαιζαν όλη την πλευρά και αυτό κάλυπτε ενδεχόμενα αργά πόδια στο κέντρο. Τώρα για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι παίχτες καθώς Όλεγκ και Λαλά δεν μπαίνουν ούτε στα παπούτσια των προκατόχων τους, αναγκάζεται ο Καμαρά να τρέχει για όλους με αποτέλεσμα να τα έχει φτύσει. Οι Μπουχαλακης-Εμβιλά έχουν αρκετά αργά πόδια και αυτό δεν βοηθάει ούτε στην γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας ούτε όμως και στα μετόπισθεν.

Σε ότι αφορά τώρα την διαχείριση από τον κόουτς. Θεωρώ ότι πρέπει να αναλογιστεί και αυτός τις ευθύνες του. Δεν γίνεται να αργεί τόσο πολύ να φρεσκάρει την ομάδα σε ματς όπως αυτά με τον Άιντραχτ. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας από το να ξεκινάει τις αλλαγές του μετά το 70′. Επίσης, αυτό το πράγμα με τον Κουντέ είναι πολύ περίεργο. Τον βάζει πάντα μετά το 85’, ή έστω τις περισσότερες φορές. Είναι σαν να το κάνει για να τον τιμωρήσει για κάτι. Προσωπικά, το συγκεκριμένο, δηλαδή, τον Κουντε θα τον σκεφτόμουν και για βασικό. Είναι δυνατός και γρήγορος και θα προσέφερε περισσότερες βοήθειες στον Καμαρά.

Πρέπει ο Πορτογάλος προπονητής να αρχίσει να εμπιστεύεται περισσότερο τους παίχτες του πάγκου του και όχι να τους βάζει σε σημεία που δεν προλαβαίνουν να δείξουν πράγματα. Ελπίζω, να αλλάξουν πολλά σύντομα καθώς είναι κρίμα να χαθούν ευκαιρίες όπως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα, αλλά αυτό που θέλει κυρίως ο κόσμος είναι να βλέπει ωραία μπάλα, κάτι που ελπίζω να γίνει σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *