Home >> Sports >> Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ολυμπιακό με γκέλα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι σημαντική απώλεια αλλά όταν ξεκινάς με γκέλα την νέα χρονιά δεν μπορείς να μην κάνεις σκέψεις για το κατά πόσο θα εμφανιστούμε σοβαροί την επόμενη φορά. Αλλά πριν πάμε σε αυτά θέλω να σταθώ λίγο στην μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά.

Ο Κώστας είναι υπέρβαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας παίχτης αρχικά, Έλληνας, σε πολύ καλή ηλικία και με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο για αρκετά χρόνια με χρηματιστηριακή αξία άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ένας παίχτης που όλες οι ελληνικές ομάδες και αρκετές ξένες θα ήθελαν στο ρόστερ τους. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση σε μια θες που “πονάμε” και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε γιατί ο Κώστας ξέρει πού έρχεται, είναι σε καλή ηλικία και όλα αυτά είναι αρκετά για να παίξει την μπάλα που γνωρίζει βάσει των προσόντων του. Θέλει απλά και αυτός λίγο χρόνο να βρει τα πατήματα του.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Μάρτινς πρέπει να καταλήξει σε μια συγκεκριμένη ενδεκάδα, μια ενδεκάδα που θα την προετοιμάσει κατάλληλα τόσο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος όσο και για τα παιχνίδια με την Ατάλαντα. Δεν γίνεται να αλλάζει τόσο συχνά συστήματα, ούτε παίχτες καθώς ακόμα και τώρα η ομάδα δεν δείχνει την απαραίτητη χημεία ούτε τους αναγκαίους αυτοματισμούς. Επίσης δεν γίνεται να βγάζει τον Καμαρά που είναι ο μόνος τρεχαλετζής του κέντρου μας. Ο Μαντί δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα. Επίσης, αν κάποιος ήθελε την γνώμη μου, θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε και έναν παίχτη με περίπου τα χαρακτηριστικά του Γκιγιέρμε δίπλα από τον Καμαρά και τον Εμβιλά και ο Μπουχαλάκης να έχει έναν ρόλο πιο αναπληρωματικό-συμπληρωματικό. Τα πειράματα πρέπει να σταματήσουν γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, με μια-δυο γκέλες ακόμα μπορεί να επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να πλησιάσει και αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα του πρωταθλήματος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε.

Τέλος, καταλαβαίνω πως τα παραπάνω δεν είναι εύκολα καθώς χρειάζεται χρήμα, τύχη και πολλά άλλα, συν αυτό που τραβάμε με τον κόβιντ που την μια στιγμή μια ομάδα είναι πλήρης και την επόμενη της λείπουν 9 παίχτες. Κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο για όλους τους συλλόγους και δεν είναι εύκολο για κανέναν να το διαχειριστεί για αυτό να ευχηθώ υγεία και όλα τα άλλα έρχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *