Home >> Sports >> Ο κανονικός Ολυμπιακός περνάει, θα τον δούμε όμως;

Ο κανονικός Ολυμπιακός περνάει, θα τον δούμε όμως;

Στα ίδια με πέρυσι λοιπόν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να προκριθεί στην αμέσως επόμενη διοργάνωση με βλέψεις για κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Το θέμα είναι το πόσο ρεαλιστικές μπορούν να είναι αυτές οι βλέψεις μετά και την κλήρωση αλλά φυσικά και της κακής αγωνιστικής κατάστασης που δείχνει να βρίσκεται η ομάδα. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Αρχικά σαν όμιλος δεν τρομάζει. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει σε έναν αρκετά πιο βατό όμιλο αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός σε κληρώσεις ομίλων. Όταν κληρώνεσαι να παίξεις απέναντι σε ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα όπως της Γερμανίας και της Γαλλίας δεν μπορείς να μιλάς για εύκολη ή βατή κλήρωση καθώς ναι μεν η Ναντ και η Φράιμπουργκ δεν τρομάζουν σαν ονόματα αλλά είναι αρκετά ποιοτικές ομάδες, ενώ και η Κάραμπακ είναι καλή ομάδα που εκεί υπάρχει και ένα δύσκολο ταξίδι μέσα σε όλα. Την φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός πρέπει να κλειδώσει την συμμετοχή του στο Κόνφερενς μέσω της 3ης θέσης γιατί το Γιουρόπα πια έχει δυσκολέψει πολύ και κανείς δεν εγγυάται πορείες. Ίσα ίσα ο Ολυμπιακός επειδή χρειάζεται βαθμούς και ως σύλλογος για να είναι όσο πιο καλά γίνεται σε μελλοντικές κληρώσεις πρέπει να παλέψει για βαθμούς.

Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι τις τελικές κινήσεις και αυτό το καλοκαίρι να ελπίζουμε να μην επαναληφθεί γιατί οι χειρισμοί ήταν… το λιγότερο ερασιτεχνικοί. Σε μια βδομάδα παίζουμε ευρωπαϊκό ματς, οι πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα χάθηκαν, ήδη, και ο Ολυμπιακός ακόμα κινείται για 4-5 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά αλλά υπάρχει πάντα η ελπίδα να έρθουν παίχτες μέσα στην εβδομάδα (μέχρι 3 του μήνα δηλώνεις ευρωπαϊκή λίστα) και να μπουν να προσφέρουν άμεσα. Αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει και βοηθηθεί πραγματικά από τις μεταγραφές του τότε θα μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση και το κάτι παραπάνω. Προλαβαίνει όμως;

Υ.Γ. Η επικείμενη μεταγραφή του Μπιέλ είναι από αυτές που λέμε βόμβες. Παίχτης έτοιμος, με παιχνίδια στα πόδια του, σε τρομερή ηλικία. Γιατί να μην παίρναμε 2-3 τέτοιους πριν 1,5 μήνα όμως; Για αυτό λέω ελπίζω του χρόνου να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Εδώ και τα κατορθώματα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος:

https://www.transfermarkt.com/pep-biel/profil/spieler/263804?fbclid=IwAR21ylLPdaitEHTqW1VRV4saRsw7ky1QPR2nrwGKZWcJQ8z5vxmDtSDY690

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *