Home >> Sports >> Panathinaikos, έφτασε η ώρα! Βγαίνεις… (videos)

Panathinaikos, έφτασε η ώρα! Βγαίνεις… (videos)

Πέντε χρόνια μετά το τελευταίο κούνημα σεντονιού, ο Παναθηναϊκός ή Panathinaikos αν προτιμάτε, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. ΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας, γκρίνιας, μέτριων έως και κακών σεζόν, εσωστρέφειας, απογοητεύσεων. Και τώρα Ευρώπη. Σας έλειψε; Εμάς πολύ!

Coach respect!

Από πέρσι λοιπόν, κυρίως από τον δεύτερο γύρο και μετά, τα πάντα άλλαξαν. Απολογισμός: Κύπελλο Ελλάδος και αυτομάτως έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Κυρίως όμως μία στρωμένη ομάδα.

Την εξήγηση μην την πολυσκεφτείτε. Ένα όνομα είναι. Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατάφερε να σχηματίσει μία δεμένη ομάδα, να πετύχει τους στόχους του, να κερδίσει τους φιλάθλους και πλέον να σχεδιάζει εξ αρχής τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Στους προσεχείς, δύσκολους αγώνες με τη Σλάβια Πράγας, μία αναμφίβολα πολύ δυνατή αντίπαλο δεν κρίνεται η χρονιά. Κρίνεται αυτό που διακαώς περιμένουν, σαν μικρά παιδιά, εδώ και χρόνια φίλαθλοι, παίκτες, επιτελείο, διοίκηση. Ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού. Η χαρά του να παίζεις πέρα από τα σύνορα της χώρας. Να μαζεύεις βαθμούς και χρήματα. Να παίρνεις πίσω αυτό που στερήθηκες τόσα χρόνια: Το brand name Panathinaikos FC!

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, μπορεί να λάβει για το «Τριφύλλι» τον τίτλο «Ασφάλεια»! Αυτή η αίσθηση δημιουργείται με το πλάνο του προπονητή, τον έλεγχο που δείχνει να έχει στα αποδυτήρια και το σεβασμό τον παικτών που κερδίζει συνεχώς.

Αυτή είναι και η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ετήσια έλλειψη αισιοδοξίας και σταθερότητας σε αντίθεση με φέτος που η ελπίδα και ο ενθουσιασμός για το κάτι παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά κυριαρχεί σε κάθε «πράσινη» κουβέντα.

Last dance!

Πέντε χρόνια ευρωπαϊκής απουσίας είπαμε ε… O τελευταίος διπλός αγώνας ήταν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα προκριματικά του Europa league το καλοκαίρι του 2017. Ήττα στη Λεωφόρο με 2-3, ήττα και στην Ισπανία με 1-0!

Καλή αρχή λοιπόν Panathinaikos! Καλή συνέχεια Olympiakos και Aris. Μαζέψτε βαθμούς γιατί χανόμαστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *