Home >> Sports >> Θέλει δουλειά, αλλά αρχίζει να θυμίζει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Θέλει δουλειά, αλλά αρχίζει να θυμίζει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Επιτέλους, έφτασε η διακοπή που οι περισσότεροι Ολυμπιακοί περιμέναμε. Μια διακοπή που μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα καθώς θα υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος να δέσουν ακόμα περισσότερο οι παίχτες μεταξύ τους και να δουλευτούν όσα θα έπρεπε να είχαν δουλευτεί το καλοκαίρι. Πλέον, έφτασε η στιγμή και μένει να δούμε αν αυτό που χρειαζόταν, τελικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτή η παραπάνω προετοιμασία.

Αρχικά, πρέπει να σημειωθεί το ότι ο Ολυμπιακός αυτόν τον έναν μήνα της διακοπής θα έχει στην ουσία όλους τους παίχτες στην ομάδα και έτσι ο Μίτσελ θα μπορέσει να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία και προσήλωση από αυτό που έκανε έως τώρα. Ο προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες των δυο Χουάνγκ, Κούντε και Σισέ. Στην ουσία η μοναδική ουσιαστική απουσία είναι του Ιν Μπεόμ, καθώς παίχτες όπως ο δεύτερος Χουάνγκ και ο Σισέ δεν υπολογίζονται, ενώ και ο Κούντε δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του προπονητή. Επίσης, θα είναι πολύ χρήσιμη η διακοπή για βασικούς παίχτες όπως είναι οι Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού και Πασχαλάκης, οι οποίοι λόγω του ότι ήρθαν τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβρη ή μόλις πριν λίγες εβδομάδες όπως ο Πασχαλάκης δεν πρόλαβαν να κάνουν προετοιμασία με την ομάδα.

Κοινώς, η διακοπή αυτή μόνο καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήδη δείχνει θετικά δείγματα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στους τελευταίους αγώνες του. Από το 0-0 με την Κάραμπαγκ η ομάδα δείχνει σταθερή βελτίωση η οποία αναμένουμε όλοι να κορυφωθεί μέσα στην διακοπή και γενικότερα μετά τον Δεκέμβριο. Μπορεί να έχουμε μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου αλλά μπορεί να γυρίσει, αλλά ακόμα και αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν όλοι στην ομάδα να δέσουν και να παρουσιάσουν ωραίο ποδόσφαιρο με στόχο φυσικά την επόμενη χρονιά. Τα λάθη που έγιναν φέτος πρέπει να μην ξαναγίνουν και επειδή ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πραγματικά ικανό ρόστερ από άποψη ταλέντου, αν αυτή η ομάδα δουλευτεί και ενισχυθεί με καλούς και ψαγμένους παίχτες (όπως για παράδειγμα ένα σοβαρό εξτρέμ που θα προσφέρει) τότε, θα παρουσιάσει καλά στοιχεία του χρόνου αλλά και στο υπόλοιπο της χρονιάς διεκδικώντας ότι μπορεί να διεκδικήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *