Home >> Βιβλία >> “Απ’ το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς” από Παναγιώτη Φάσσα και Εκδόσεις Ιβίσκος

“Απ’ το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς” από Παναγιώτη Φάσσα και Εκδόσεις Ιβίσκος

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να κάνεις και να έχεις,
διότι δεν υπάρχει όριο στο ποιος/α μπορείς να γίνεις! 
Κρύβεις απεριόριστο δυναμικό μέσα σου
και ήρθε ο καιρός να το ξεκλειδώσεις

Τελικά γίνεται να φτάσεις απ’ το μηδέν εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορείς;

Ναι! Πολλοί είναι οι επιτυχημένοι άνθρωποι που ξεκίνησαν απ’ το δικό τους μηδέν.
Ναι… ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Πίστεψέ το. Κι εσύ ΜΠΟΡΕΙΣ

Θ’ αφήσεις τους στόχους, τα όνειρα και το μέλλον σου στην τύχη ή θα κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου, για να γίνουν πραγματικότητα;

Αν είσαι, πράγματι, αποφασισμένος, τότε αυτό το βιβλίο θα σού δώσει όλα τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τον τρόπο σκέψης που χρειάζεσαι, για να τα καταφέρεις!

Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου.
Μην ντραπείς, αν έπαιξες καλά και έχασες.
Να ντραπείς, αν έπαιξες κακά και κέρδισες.
                                            Νικόλαος Καζαντζάκης

Το βιβλίο περιέχει 8 δωρεάν βιντεοσκοπημένα σεμινάρια, μέσω Qr Code που θα βρεις στο βιβλίο, για την πληρέστερη κατανόηση και την υποστήριξη των πρακτικών του.

Απ’ το βιβλίο

“Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό απ’ τον προορισμό”. Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό απ’ τον προορισμό, διότι στο ταξίδι βρίσκεται η ουσία της ζωής. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μεγαλώνεις, ωριμάζεις, αποκτάς εμπειρίες, μαθαίνεις νέα πράγματα, γνωρίζεις καλύτερα τον κόσμο και τον εαυτό σου και γίνεσαι καλύτερος/η.

Ακόμα κι αν σού έρθουν όλα βολικά στην ζωή, αν σ’ ευνοήσει η τύχη ή οι περιστάσεις και πραγματοποιήσεις τους στόχους σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα έχεις μείνει ο ίδιος, δεν θα έχεις εξελιχθεί, δεν θα έχεις δυναμώσει το μυαλό και το σώμα σου, οπότε σε κάθε δυσκολία που θα συναντάς θα περιμένεις να συμβεί το μαγικό.

Πόσους ανθρώπους ξέρουμε που κληρονόμησαν μια έτοιμη και πετυχημένη επιχείρηση ή μια μεγάλη περιουσία και κατέληξαν να χάσουν τα πάντα, γιατί, αφενός δεν ήταν δικό τους δημιούργημα, αφετέρου δεν είχαν τις ικανότητες να τα διαχειριστούν…

Πραγματικά, ό,τι και να πω για το βιβλίο αυτό θα είναι λίγο!

Θα ξεκινήσω απ’ το γεγονός ότι έχω λατρέψει την επιμέλεια του εξωφύλλου και τον τίτλο που παραπέμπει στον αγαπημένο Νίκο Καζαντζάκη!

θα συνεχίσω λέγοντας πως ο αναγνώστης νιώθει, όντως, το βιβλίο αυτό “κτήμα” του, καθώς έχει χώρο, για να γράφει και να κρατά τις δικές του προσωπικές σημειώσεις, ώστε να φτάσει τον δικό του στόχο. Το βιβλίο αυτό είναι άκρως βοηθητικό και μ’ αρωγό τον Παναγιώτη Φάσσα αρχίζουμε ν’ αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα εγχειρίδια αυτοβελτίωσης.

Δεν είναι στείρο, είναι ζωντανό, παραστατικό και, κυρίως, πρακτικό. Συνοδεύεται από ασκήσεις, σύνοψη των επιμέρους υπο-ενοτήτων και περίληψη των κεφαλαίων που συμβάλλουν στον μην αποπροσανατολισμό του αναγνώστη απ’ τον αρχικό στόχο.

Παράλληλα, μού άρεσε το γεγονός ότι στις σελίδες του είδα πολλά γραφήματα που το έκαναν πιο προσιτό κι εύπεπτο ενώ και οι ρήσεις δίνουν το δικό τους “μπουστάρισμα”. Είναι προτρεπτικό κι εμψυχωτικό!

Παράλληλα, τα QR με τα σχετικά βίντεο δίνουν μια πιο δροσερή προσέγγιση στ’ όλο εγχείρημα, καθώς γίνεται, κάπως, πιο διαδραστική η προσπάθεια, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, παρακολουθώντας τον ίδιο τον συγγραφέα – κόουτς να μάς επεξηγεί τα γραμμένα.

Το “Απ’ το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς” ξεκινά με την προσωπική ιστορία του συγγραφέα. Εν συνεχεία, εστιάζει -ανά κεφάλαιο- στην αλλαγή, την επιτυχία και την πρόοδο.

Εξάλλου, όλοι έχουν έναν στόχο, αλλά πολλές φορές δεν ξέρουν πώς να τον πλησιάσουν.

Έτσι δεν είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *