Home >> Βιβλία >> Η Γλώσσα του Σώματος στον Έρωτα και τις Σχέσεις από εκδόσεις Ιβίσκος

Η Γλώσσα του Σώματος στον Έρωτα και τις Σχέσεις από εκδόσεις Ιβίσκος

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να σάς αποκαλύψει πότε κάποιος είναι διαθέσιμος ή όχι, πότε ενδιαφέρεται για μια σύντομη ερωτική βραδιά και πότε για μια μακροχρόνια σχέση, αν νιώθει έλξη για εσάς ή αδιαφορεί. Μπορεί να σάς βοηθήσει να δημιουργήσετε υγιείς κι ευτυχισμένες σχέσεις, να καταλάβετε, αν κάποιος σάς απατά και ν’ αποφύγετε τους καβγάδες και τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

“Η Γλώσσα του Σώματος στον Έρωτα” σάς μαθαίνει πώς να “διαβάζετε” σωστά τους άλλους και πώς να στέλνετε τα σωστά σήματα την κατάλληλη στιγμή.

Ανακαλύψτε το θαυμαστό και θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η γλώσσα του σώματος στην ερωτική σας ζωή.

Ακόμα ένα βιβλίο απ’ τους Allan και Barbara Pease, τ’ οποίο, τούτη την φορά, εστιάζει σ’ ένα απ’ τα ωραιότερα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτόν, τις ερωτικές σχέσεις.

Για άλλη μια φορά, μ’ απλό, κατανοητό και παραστατικό τρόπο οι συγγραφείς δίνουν “σαφείς” οδηγίες, ώστε ν’ αντιλαμβανόμαστε καθαρά τα μηνύματα που λαμβάνουμε απ’ τους άλλους, ενώ, πολύ περισσότερο, μάς εκπαιδεύει και μάς μυεί στον ορθό, από πλευράς μας, τρόπο της αποστολής των μηνυμάτων.

Μάς δίνουν κατευθυντήριες οδηγίες για το πώς πρέπει να στεκόμαστε, να κινούμαστε, να κοιτάμε, να μιλάμε,  για να δίνουμε το σωστό πράσινο φως στον άνθρωπο που μάς ενδιαφέρει..

Κι αυτό το βιβλίο συνοδεύεται από εικόνες για την σαφή κατανόηση των γραφομένων, ενώ περιλαμβάνει πιο άμεσες συμβουλές που… συνοψίζουν το ζουμί…

Το εγχειρίδιο αυτό, λοιπόν, τονίζει πως το παιχνίδι στον έρωτα το κάνει, κυρίως, η γυναίκα, διότι είναι αυτή που στέλνει τα μηνύματα, ενώ ο άνδρας είναι αυτός που τα λαμβάνει. Συνήθως, όμως, εκείνος αργεί να τ’ αντιληφθεί, να τ’ αποκωδικοποιήσει και να τα κατανοήσει και για τον λόγο αυτόν έρχεται το βιβλίο του διάσημου συγγραφικού ζευγαριού να τον… ξεκουνήσει, ώστε όλες οι προσπάθειες της γυναίκας να μην πηγαίνουν στον βρόντο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *