Home >> Βιβλία >> Ήρθε η ώρα για την δική σας “Ψυχική Μπουγάδα”!

Ήρθε η ώρα για την δική σας “Ψυχική Μπουγάδα”!

“Κρατάς μέσα σου πεποιθήσεις, αναμνήσεις, ενοχές, συνήθειες του χθες;
Μαζεύεις αντικείμενα, μέιλ, υποχρεώσεις;
Έχεις μέσα σου τοξικά συναισθήματα;
Βλέπεις ότι ο χρόνος σου δε φτάνει;
Αφήνεις να συσσωρεύεται σκόνη στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου;
Μήπως ήρθε ο καιρός να ελαφρύνεις, να κάνεις χώρο για το καινούργιο;

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μάς δίνει ιδέες για το πώς να ξεκαθαρίσουμε όσα έχουμε συσσωρεύσει στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στην εργασία μας, στον χώρο μας, στον χρόνο μας. Αν απαλλαγούμε απ’ τα παλιά, τα περιττά, τα τοξικά, απ’ όσα μάς σαμποτάρουν, θα κρατήσουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε σήμερα και θα λειτουργούμε καλύτερα. Θα μπορούμε ν’ απολαμβάνουμε την ζωή μας και τις σχέσεις μας στο φουλ και να νιώθουμε περισσότερο ευτυχισμένοι.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ – ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΞΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.”.

Είχα καιρό να διαβάσω ένα τόσο μα ΤΟΣΟ εξαιρετικό και υπέροχο βιβλίο. Ένα βιβλίο που με το κλείσιμό του όχι μόνο είπα ότι άξιζε τα χρήματά του, αλλά, πολύ περισσότερο, κατάφερε να μ’ αγγίξει, να δω μέσα μου κομμάτια του εαυτού μου, να δω πράγματα που κάνω σωστά, πράγματα που θέλουν βελτίωση. Εν κατακλείδι, είναι ένα βιβλίο που κατάφερε να με κινητοποιήσει! Μπορεί η ανάγνωση να “συγχρονίστηκε” με την περίοδο των δικών μου προσωπικών αλλαγών, αλλά, πραγματικά, αποτέλεσε μέντορα και κουράγιο μου στην απόφαση γι’ αλλαγές, στην συνειδητοποίηση των παγίδων, στην βοήθεια για βελτίωση – απελευθέρωση!

Δεν επιθυμώ να πω πολλά, διότι νιώθω πως το μόνο που θα καταφέρω θα είναι ν’ αδικήσω το συγκεκριμένο πόνημα. Το μόνο που μπορώ να κάνω, όμως, είναι να σάς πω ότι αξίζει να τ’ αγοράσετε, να το δανειστείτε, να το διαβάσετε, να κρατήσετε τις δικές σας σημειώσεις, να εμπνευστείτε, να βάλετε τα θεμέλια μιας απλούστερης, πιο πλήρους και πιο ευτυχισμένης Ζωής. 

Πάντα υπάρχει χώρος γι’ αλλαγή κι εξέλιξη και πάντα υπάρχει η στιγμή, για να ξεκινήσετε, κι αυτή η στιγμή είναι ΤΩΡΑ!

Σημείωση: Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο αφορά στην πρώτη έκδοση του βιβλίου. Έχει εκδοθεί και νέα, αναθεωρημένη έκδοση, η εξής ακόλουθη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *