Home >> Βιβλία >> Πώς, άραγε, μπορείς ν’ ανακτήσεις τις ισορροπίες σου;

Πώς, άραγε, μπορείς ν’ ανακτήσεις τις ισορροπίες σου;

Υπήρξα για μεγάλο χρονικό διάστημα, για χρόνια, επιφυλακτική με τα βιβλία αυτοβελτίωσης κι ευ ζην. Πίστευα ότι η δύναμη είναι μέσα μας και καμιά συμβουλή -πόσο μάλλον τυχαίων ανθρώπων- δε θα μπορούσε να στάξει βάλσαμο στην Ψυχή μας, να μάς δώσει κουράγιο, να μάς κινητοποιήσει.

Άργησα να καταλάβω ότι η άποψή μου αυτή ήταν εσφαλμένη. Όσοι με διαβάζουν ξέρουν ότι έχω αναφερθεί ξανά σ’ αυτό το κομμάτι και γνωρίζουν την γνώμη μου σχετικά. 

Μεταξύ άλλων βιβλίων, λοιπόν, ξεκίνησα να φυλλομετρώ και τα εγχειρίδια αυτοβελτίωσης. Και μπορεί να μην περιέχουν το μαγικό μαντζούνι για μια ονειρεμένη Ζωή, όμως, προσφέρουν συμβουλές που απαιτούν την κρίση σου και να δοκιμαστούν από εσένα, για να δεις ποιες σού ταιριάζουν και ποιες όχι, ώστε να βελτιώσεις διάφορες πτυχές της Ζωής σου.

Τα κάτωθι βιβλία τα διάβασα το ένα μετά τ’ άλλο. Είναι σύντομα κι εύστοχα. Δεν κουράζουν. Βέβαια, σε κάποια σημεία αντιλαμβανόμουν την επαναληπτικότητά τους, αλλά αυτό, προφανώς, οφείλεται στο γεγονός ότι αποτελούν μέρος της ίδιας φιλοσοφίας. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι τίτλοι που πλαισιώνουν την πρωτότυπη αυτήν σειρά, αλλά εγώ θα σάς παραθέσω τους τίτλους που διάβασα κι απ’ τους οποίους τολμώ να πω πως κάτι πήρα!

Αν θέλετε κι εσείς να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην Ζωή σας και ν’ ανακτήσετε τις ισορροπίες σας, ίσως, αξίζει να ρίξετε μια, έστω και σύντομη, ματιά.

“ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Η ζωή συχνά εμφανίζει στο διάβα της αναποδιές, ωστόσο, με λίγη βοήθεια, μπορείς να μάθεις πώς να βασίζεσαι στην εσωτερική σου δύναμη και να ξεπερνάς τις αντιξοότητες. Αν κάθε φορά δίνεις αγώνα, ώστε ν’ αντιμετωπίσεις τις μεγάλες αλλαγές, ή εύχεσαι να διέθετες την αντοχή, προκειμένου να διαχειρίζεσαι τις όποιες πιέσεις μ’ ευκολία, μη ψάχνεις αλλού.

Γεμάτο συμβουλές, ρητά που γαληνεύουν την ψυχή και δραστηριότητες, το ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ θα σού δείξει τον δρόμο, για να γίνεις πιο ευέλικτος, πιο αποφασιστικός και πιο δυνατός.”.

“ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Ετοιμάσου ν’ ανακαλύψεις την εσωτερική αισιοδοξία σου ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, ώστε να διώξεις τα μαύρα σύννεφα και να επικεντρωθείς σ’ ό,τι καλό υπάρχει γύρω σου. Γεμάτο ενθαρρυντικές ρήσεις, για να σε βοηθήσουν να δεις την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, το βιβλίο αυτό θα σε προικίσει με την δύναμη της θετικότητας, προκειμένου να κατακτήσεις την ευτυχία.”.

“ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ…

Ίσως σού φανεί δύσκολο να καταφέρεις να πετύχεις την απόλυτη χαλάρωση μέσα στην πολυάσχολη ζωή σου, αλλά είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις: μερικές απλές μέθοδοι και τεχνικές μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Γεμάτο απλές συμβουλές, ρητά που γαληνεύουν τον νου και δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό θα σ’ εφοδιάσει μ’ όλα όσα χρειάζεσαι, για να πετύχεις εσωτερική ηρεμία και πληρότητα.”.

“Η ΗΡΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!

Με λίγη βοήθεια, μπορείς να μάθεις, να εξασκήσεις και να υλοποιήσεις μεθόδους πραγματικής χαλάρωσης του πνεύματος και του σώματός σου και ν’ απομακρύνεις τ’ άγχος.

Γεμάτο συμβουλές, ρήσεις γνωστών προσωπικοτήτων και δραστηριότητες που γαληνεύουν τον νου, το ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο άνετα και θα σού προσφέρει εφόδια, ώστε ν’ αντιμετωπίζεις τα πράγματα που έχουν στ’ αλήθεια σημασία.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *