Cooking

Συνταγή για μπράουνις

Α’ ΜΟΙΓΜΑ

350 γρ.βούτυρο

250 γρ. ζάχαρη αχνή

1 βανίλια

2 γρ. κανέλλα

Β’ ΜΟΙΓΜΑ

160 γρ. κροκοί αυγού

Γ’ ΜΟΙΓΜΑ

170γρ. σοκολάτα μίση Μέρεντα

Δ’ ΜΟΙΓΜΑ

220 γρ. αλεύρι

220 γρ. ξυρούς καρπούς

Εκτέλεση

Τοποθετούμε το α’ μείγμα στον κάδο του μίξερ με το φτερό και το χτυπάμε για 10 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα αφού βάλουμε και τα αυγά και το γ” μείγμα (συνεχίζουμε με το μίξερ), αφαιρούμε από τον κάδο και προσθέτουμε όλα τα μίγματα μόνο με τρυπητή κουτάλα.

Ψήνουμε στους 160-170 βαθμούς,

για 45-50 λεπτά

Related Articles

Back to top button