Cooking

Το πιο εύκολο παγωτό φράουλα

Θα φτιάξουμε μαζί το πιο γρήγορο παγωτό φράουλα που έχετε δει, με υλικά και εξοπλισμό για και από το σπίτι.

Θα χρειαστούμε ένα μίξερ –μπλέντερ με τα μαχαίρια και μια μεμβράνη. Όπως θα δείτε, αυτό είναι όλο αλλά η γεύση και η φρεσκάδα θα κάνει μεγάλη αίσθηση μόλις το φτιάξετε.

Υλικά

500γρ. φράουλες

300γρ. κρεμά γάλακτος

50γρ. μελί

Λίγο δυόσμο

Και μετά αν θέλετε κάποιο αλκοόλ, ή ακόμα και drops σοκολάτας.

Εκτέλεση

Περνούμε τις φράουλες, τις πλένουμε, τις στραγγίζουμε καλά και τις τυλίγουμε με την μεμβράνη. Μετά τις βάζουμε κατάψυξη μέχρι να παγώσουν. Προτού τις βγάλουμε, περίπου 10 λεπτά πριν, βάζουμε και την κρεμά γάλακτος μέσα. Όχι περισσότερο όμως, μην παγώσει. Έπειτα, χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ. Αν είναι μικρό το μίξερ μας, το επαναλαμβάνουμε σε δυο ή τρεις δόσεις. Στη συνέχεια, το μείγμα είναι έτοιμο και συντηρείται στην κατάψυξη για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Related Articles

Back to top button