Cooking
Trending

Χρυσαφένιες απολαύσεις

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για περίπου 30-40 χρυσαφένιες μπαλίτσες είναι:

750 γρ. γκούντα τριμμένο

250 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

125 γρ. γραβιέρα

100 γρ. ασπράδι αυγού

150 γρ. αλεύρι

Και διάφορα πιπέρια

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια ομογενοποιημένη μάζα, μεριδοποιούμε σε 30 ή 40 γραμμάρια μπαλάκια, και τα περνάμε από γαλέτα η αν έχουμε πάνκο (ιαπωνική γαλέτα), και τα τηγανίζουμε.

Αναφορικά με τη σάλτσα στην βάση τους, αυτή είναι κρέμα παρμεζάνας με μοσχοκάρυδο. Και η εκτέλεση της είναι πως βάζουμε 100 γραμμάρια παρμεζάνα και 600 κρέμα γάλακτος με 3 γραμμάρια μοσχοκάρυδο.

Μόλις κρυώσει γίνεται παχύρρευστη και κάθονται οι χρυσαφένιες μας επάνω σε τέλεια μορφή.

TIPS

Λίγο λάδι τρούφας θα απογείωνε την γεύση τους!

Related Articles

Δείτε επίσης
Close
Back to top button