Home >> Madman of the village >> Ο «κύριος Αυγολέμονος» μοιράζεται με εμάς λίγα πράγματα για την ζωή του, την αγάπη και τον έρωτα

Ο «κύριος Αυγολέμονος» μοιράζεται με εμάς λίγα πράγματα για την ζωή του, την αγάπη και τον έρωτα

Ο κύριος «αυγολέμονος» για όσους δεν γνωρίζουν αλλά και όσους τον γνωρίζουν έστω και λίγο, αποτελεί ένα «πνεύμα», μια φωνή που οδηγεί σύστοιχα μαζί με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς διάφορες αλλά κυρίως αθλητικές εκπομπές (που φιλοξενούν ακροατές). Σπάταλη γνώση και τροφή για σκέψη συγκεντρώνεται σε ένα μεγάλο ψηφιδωτό εμπειριών, χαρίζει μια πλήρως επεξεργασμένη και ανόθευτη, αυθεντική και ωμή με μεγάλη σοφία, σκέψη. Αν και σε παραπλανά σε πρώτο πλάνο, σε γοητεύει με τον τρόπο του και σε κάνει να σκεφτείς και αναθεωρήσεις και να επεξεργαστείς αυτά που λέει.

Στο παρακάτω βίντεο/αυτοβιογραφία, ο Xρήστος Φερεντίνος και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου συνοδεύουν με σχόλια που αφορούν τον «κύριο Αυγολέμονο»  και αναφέρουν λίγα πράγματα για αυτόν στα σχεδόν σαράντα λεπτά, αφιερωμένα στον ίδιο για εμάς.

Αν και καλτ φιγούρα για κάποιους, είναι καλή ευκαιρία να δει κάποιος  το όλο βίντεο, καθώς αποτελεί μια διαφορετική κοινωνιολογία(λαϊκή/under construction επιστημονική), μια φιλοσοφία που δεν προβληματίζει και γεννά σκέψεις μόνο αλλά σε προτρέπει να σκεφτείς εύκολα ή δύσκολα κάποια πράγματα τα οποία η δεν έχει σκεφτεί η τα θεωρείς παραδεδεγμένα και φυσικά, διαφέρουν από τα συνηθισμένα highlight που διαδικτυακά κυκλοφορούν για αυτόν .

Σας επισυνάπτω μερικά quotes σχετικά με την αγάπη, την ζωή που μου έκαναν εντύπωση:

–Έχεις εξομολογηθεί;

– Έχω εξομολογηθεί στον εαυτό μου]

-Η αγάπη δεν πουλιέται ούτε δεν αγοράζεται αλλά διεκδικείται-κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή

-Την γυναίκα την λατρεύω- και σαν γυναίκα και σαν γκόμενα και σαν κόρη και σαν γιαγιά αλλά πάνω από όλα σαν μάνα

-η αγάπη είναι αγάπη όταν στα δύσκολα μένει, δεν φεύγει

-Εγώ είμαι ένας άνθρωπος με πάθη, αδυναμίες και λάθη. Τα πάθη μου τα μάζεψα, τις αδυναμίες μου τις σεβάστηκα και από τα λάθη μου διδάχτηκα και έμαθα σε όλα αυτά τα χρόνια της άτσαλης και παραβατικής ζωής μου ότι το να ανέβεις είναι πανέυκολο, το να κατέβεις είναι το δύσκολο. Ανεβαίνεις έρποντας και γλείφοντας  και με τα κέρατα σου.

-Τα μετάλλια δεν τα παίρνεις μόνος σου αλλά στα δίνει η κοινωνία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *