Home >> Madman of the village >> Τρεις σειρές για το φθινόπωρο αυτό!!!

Τρεις σειρές για το φθινόπωρο αυτό!!!

Ghosted

Είδος: Action, Comedy, Sci-Fi
Πρωταγωνιστές: Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker, Adeel Akhtar
IMBD: 6,6

Στην προσπάθεια να πιάσεις την λογική στις λέξεις και στην εικόνα,το απροσδόκητο το αλόκοτο και το περίεργο αναπτύσσεται γύρω από την σειρά Ghosted. Εκεί ο ταλαντούχος αλλα επιφορτισμένος με λίγη αφρικανική κωμική νότα των 90s και 00s Craig Robinson προσπαθεί με τον Adam Scott στους ρόλους των Leroy Wright και Max Jennifer διερευνήσουν μια μυστηριώδες εξαφάνιση.  Κοινή τους αποστολή είναι να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Η σειρά ακροβατεί ανάμεσα σε δύο λεπτά σχοινιά που ενώνουν το κωμικό με το υπερφυσικό στοιχείο σε μία προσπάθεια να αποφύγει το γελοίο.

The Deuce

Είδος: Drama
Πρωταγωνιστές: Maggie Gyllenhaal, James Franco, Zoe Kazan,Margarita Levieva,Gbenga Akinnagbe
IMBD:8,3

Η κοινωνική σειρά εποχής The Deuce με πρωταγωνιστές τους James Franco και Maggie Gyllenhaal μας μεταφέρει τέσσερις δεκαετίες πίσω. Κεντρικό θέμα αποτελεί η νομιμοποίηση της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών, η εμφάνιση και εξάπλωση του HIV αλλά και τα ναρκωτικά μέσα από τις ομάδες ελέγχου.  Η σύστοιχη πτυχή μίας ίδιας καθημερινότητας χαρακτηρίζει τους δύο διαφoρετικούς ρόλους που αναλαμβάνει ο James Franco. Ο ηθοποιός εμφανίζεται στον ρόλο του Vincent Martino και Frankie Martino, δύο αδερφών που κινούνται στην νύχτα με διαφορετικούς σκοπούς πια. Η  Maggie Gyllenhaal μητέρα την μέρα, το βράδυ μία αυτόνομη και ανεξάρτητη ιερόδουλη κινείται επικίνδυνα  ανάμεσα στο νήμα που ορίζει την ζωή και τον θάνατο. Ενώ η καθημερινότητα προσποιείται μπροστά στην ηθική, το ίδιο και η μέρα στην νύχτα, η σειρά φαντάζει ελκυστική και αποτελεί μια καλή και εναλλακτική επιλογή για το φθινόπωρο.

 The Gifted

Είδος: Action, Fantasy, Sci-Fi
Πρωταγωνιστές: Coby Bell, Jamie Chung, Emma Dumont, Stephen Moyer
IMBD: 8,6

Το Gifted είναι μία από της καινούργιες σειρές της Marvel. Αυτή μας μεταφέρει στον κόσμο των X-Men. O Matt Nix ως ένας Homo Universalis αναλαμβάνει την σκηνοθεσία το σενάριο και την παραγωγή.

Η ιστορία εκτυλίσσεται μία εποχή όπου οι X-Men όχι μόνο καταζητούνται από την κυβέρνηση, αλλά είναι και υποεξαφάνιση. Δυο συνηθισμένοι γονείς ανακαλύπτουν ότι τα παιδιά τους έχουν ειδικές δυνάμεις σαν αυτές που παρουσιάζουν οι μεταλλαγμένοι. Το μυστικό της οικογένειας όμως δεν μένει για πολύ κρυφό. Στο σημείο αυτό θα βρεθεί στον δρόμο τους μία ομάδα μεταλλαγμένων. Κοινό τους στόχος πια δεν είναι άλλος από την αναπόφευκτη σύγκρουση με τις ομάδες εξουσίας για την επιβίωση.

*Η σειρά αυτή δήλωσε ο Nix ότι υπεισέρχεται  στο σύμπαν των XMen( διασταυρώνεται ο κινηματογραφικός με τηλεοπτικό κόσμο των μεταλλαγμένων)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *