Home >> Madman of the village >> Τρεις νέες σειρές σε ένα «αόρατο» τηλεοπτικά καλοκαίρι

Τρεις νέες σειρές σε ένα «αόρατο» τηλεοπτικά καλοκαίρι

Από τον Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνας λέει η παροιμία. Κατά παρόμοιο τρόπο ο Αύγουστος κάθε χρόνο, αποτελεί τηλεοπτική αφετηρία για την νέα σεζόν, για τα Αμερικάνικα και λοιπά τηλεοπτικά studio μεγάλου βεληνεκούς.

Τι θα δούμε μέχρι να δοθεί η σκυτάλη στον Οκτώβριο με το μεγάλο κύμα τηλεοπτικών προβολών ;

Lodge 49

Hμ.κυκλο: 6/8/2018 AMC

ΕίδοςΚωμωδία, Δράμα

Ένας ξανθός χιποφορεμένος ή Hipster, ο Wyatt Russell, μία παραλία, μία σανίδα του surf, ποτό και αμήχανα γέλια ξεχωρίζουν στο trailer της σειράς.

Ο Wyatt Russel, υποδύεται τον Dud, έναn πρώην σέρφερ, όπου μετά τον θάνατο του πατέρα του και τον οικονομικό κατακερματισμό του, συναντά έναν νέο δρόμο. Ο Brent Jennings στον ρόλου του Ernie προσπαθεί να σώσει τον Dud που οδεύει (αν δεν βρίσκεται) στο μονοπάτι της κατάρρευσης διάμεσο του ποτού.

Η πρώτη season της σειράς αποτελείται από 10 επεισόδια.

ΠρωταγωνιστούνWyatt Russell, Brent Jennings, Sonya Cassidy, Linda Emond

https://www.youtube.com/watch?v=zefUMaa5W7w

The Innocents

Hμ.κυκλ24 /8/ 2018 Netflix 

EίδοςΦαντασίας

Με γνώμονα την αγάπη, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από δύο νεαρούς εφήβους, την June και τον Harry που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα «εμπόδια» που προβάλουν οι οικογένειες τους. Κάποια μυστικά, ένα διάχυτο μυστήριο και ασύλληπτα νέα για ένα εφηβικό μυαλό, αναπτύσσονται ανώμαλα γρήγορα στο κόσμο της June. Η ίδια αρχίζει μία νέα ζωή στον Λονδίνο με τον Harry. Τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελαν. Το σώμα της και η ταυτότητα της αλλάζει αναπάντεχα με έναν υπερφυσικό τρόπο, αναδιαμορφώνοντας την σχέση της με τον Harry αλλά και την πορεία της ζωής της.

ΠρωταγωνιστούνSorcha Groundsell, Percelle Ascott, Guy Pearce, Jóhannes Haukur Jóhannesson

https://www.youtube.com/watch?v=6XshabV0010

Tom Clancy’s Jack Ryan

Hμ.κυκλο: 31/8/2018 Amazon

Eίδος: Δράσης, Δράμα, Πολιτικό θρίλερ

Το όνομα της σειράς είναι στους περισσότερους γνωστό μέσα από τα βιβλία του Τόμ Κλάνσυ. Η σειρά όπως και τα παιχνίδια που εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 90, στις κονσόλες και στα pc μέχρι και σήμερα, αντλούν στοιχεία από αυτά και κυκλοφορούν, όπως και η σειρά με τον ομώνυμο τίτλο.

Ο John Krasinski στον ρόλο του Jack Ryan, αναλαμβάνει μία αποστολή στην Υεμένη, μακριά από τις δικές του συνήθειες και υποχρεώσεις στην CIA. Αυτός έρχεται αντιμέτωπος με διλήμματα και αναλαμβάνει έναν διττό ρόλο, από την μία να σώσει αμάχους και από την άλλη  να φέρει σε πέρας την δουλειά που πρέπει .

ΠρωταγωνιστούνJohn Krasinski, Wendell Pierce, Abbiμe Cornish, Ali Suliman, Dina Shiha

Πηγή: Themetisproject.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *