Home >> Madman of the village >> Τα νέα του Bodybuilding για τον μήνα Νοέμβριο

Τα νέα του Bodybuilding για τον μήνα Νοέμβριο

Κατά τον μήνα Νοέμβριο, διεξήχθησαν, μια πληθώρα αγώνων στο άθλημα της σωματικής διάπλασης. Στην Ελλάδα για τον τρέχον μήνα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, οι αγώνες της ομοσπονδίας της IFBΒ και της Wabba.

Στην Ελλάδα

O Θάνος Αλιμπάκης ήταν ο μεγάλος νικητής της γενικής κατηγορίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της IFBB, μετά την μη ανανέωσης της elite cardю. Η Flexeat, ήταν ο φετινός διοργανωτής του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Όσον αφορά την κατηγορία Classic Bodybuilding (+1.80), την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Θεράπος, με δέυτερο τον Διομήδη Μαυρούδη, ο οποίος εμφάνισε τρομερό Condition (Νικητής της ίδιας κατηγορίας στο IFBB grand prix Greek cup 2019)

https://www.instagram.com/p/B4c0d_sgQ9p/

Στο αγώνα της Wabba, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βούλας, ο γενικός τίτλος κατέληξε: στον Κωνσταντίνο Γενεθλίου. Για περισσότερα στο Bodybuilding.gr

Στο Εξωτερικό

https://www.instagram.com/p/B4zp7BLAndd/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην Ρουμανία και στον αγώνα της IFBB Amateur είχαμε και ελληνική συμμετοχή. Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος κατέκτησε την ανοικτή κατηγορία (βάση κιλών), χάνοντας όμως στην γενική-overAll(2ή θέση) και συνάμα την IFBB pro card από τον Shotia Kagramanyan, ο οποίος πήρε την 5ή θέση στο pro fest Romania για την 212.

https://www.youtube.com/watch?v=ukxYR5YoTHM

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο, παρουσίασε η μάχη στο Pro Fest Muscle στην Ρουμανία. Στην γενική κατηγορία, πρόκριση για το Mr. Olympia 2020 πήρε ο Cedric McMillan. Στην πρώτη πεντάδα βρέθηκαν Juan Morel (2ός), ο Regan Grimes στο ντεμπούντο του στην γενική κατηγορία (μέχρι πρότινος ήταν αθλητής στην κατηγορία Classic Physique) βρέθηκε αρκετά κοντά στην πρόκριση. Την πεντάδα, συμπληρώνουν οι Maxx Charles και Lukas Osladil (8ός στο Mr Olympia 2019). Στην κατηγορία Classic Physique, την πρόκριση την πήρε ο Ολλανδός Wessley Vissers.

Στην κατηγορία Men’s Physique το πουλέν του προπονητή των επιτυχιών, Hany Rumbod, το Fitness Model& Instagramer, Andre Deiu πήρε την εξίσου την πρόκριση στο επόμενο Olympia. Τέλος στο Women’s Physique, Figure και Bikini κέρδισαν οι Valentina Mishina, Maryam Bambad και Noora Mahonen αντίστοιχα.

Στον αγώνα της IFBB Pro League (Dennis James Classic) στην Γερμανία που πραγματοποιήθηκε 9 Νοεμβρίου στην Γερμανία ο Ρ.Ράλλης κατέβαλε την 2ή θέση.

 

 

Χρονολόγιο/Αναμένονται:

-Ο αγώνας που διεξάγει η NAC 23 Νοεμβρίου

-Συμμετοχή του Γιάννη Θεράπου και Γιάννη Βασάλου στο ΙFBB International Diamond Cup Rome 2019

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *