Home >> Madman of the village >> Τα νέα του Bodybuilding| Οι τρέχοντες αγώνες Ελλήνων αθλητών

Τα νέα του Bodybuilding| Οι τρέχοντες αγώνες Ελλήνων αθλητών

Η πανδημία του κορονοϊού πέρα από την αναδιαμόρφωση του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού Bodybuilding αλλά και την ακύρωση προγραμματισμένων αγώνων επηρέασε βαθιά το καλεντάρι αλλά και το πρόγραμμα των δύο κυρίαρχων ομοσπονδιών στο άθλημα(NPC IFFB, Elite IFBB). Ωστόσο, όσον αφορά την NPC, παρά την ακύρωση του φετινού Arnold Classic στο Ohio και εξίσου πολλών αγώνων που θα δίνανε πρόκριση, μεταξύ των οποίων το Arnold Classic στην Αυστραλία(Θα συμμετείχε στο επαγγελματικό και ο Ελληνο-Αυστραλός Jake Nikolopoulos), το μεγαλύτερο event του χώρου θα διεξαχθεί κανονικά αλλά μεταχρονολογημένα, στις 17-20 Δεκεμβρίου στο Λας Βέγκας.

Αρκετοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα πέσουν στην μάχη τους επόμενους δύο μήνες για την απόκτηση της επαγγελματικής κάρτας και άλλοι στην διεκδίκηση  πρόκρισης στο εφετινό Mr Olympia. Για να δούμε μερικές από τις συμμετοχές αυτές:

Ξεκινώντας με το επαγγελματικό bodybuilding και τον Χρήστο Πιστόλα, μετά από απουσία σχεδόν δύο ετών, επιστρέφει. Με προπονητή τον Jason Theobald και την βοήθεια του team @scoobyprep-δοκιμάζεται στις 13-15 Νοεμβρίου στην Ρουμανία και θα δώσει παρόν στον αγώνα κάνοντας ένα comeback μετά από τραυματισμούς και την παύση τα τελευταία δύο χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CFxK_UAj24X/

Στον ίδιο αγώνα και στην κατηγορία “Figure”θα συμμετέχει και το έτερο ήμισυ του  Χρήστου, Έλενα Ζαβιτσάνου, μετά τους δυο τελευταίους τις αγώνες στην Padova(5η  Θέση) και Estoril (6η Θέση). Στον ίδιο αγώνα και στο amateur θα συμμετέχει και η αθλήτρια της, Χριστίνα Μπάστα στην κατηγορία Bikini.

https://www.instagram.com/p/CFcKTAQjOw7/

Άλλος ένα Έλληνας αθλητής που θα λάβει μέρος στο Muscle Romania Fest, στο Amateur διαγωνιστικό της IFBB είναι ο Παντελής Σταυρουλάκης. Ο αθλητής του Justin Compton θα συμμετάσχει στον ερασιτεχνικό αγώνα αλλά και στον επαγγελματικό την επόμενη μέρα του διήμερου event αν λάβει την επαγγελματική κάρτα και την πρώτη θέση που απαιτείται, όπως δήλωσε ο ίδιος στο κανάλι του στο Youtube.

https://www.instagram.com/p/CFrDX6gHhmJ/

Τέλος, άλλος ένα αθλητής που θα λάβει μέρος στο διαγωνιστικό για την πρόκριση στο φετινό Mr.Olympia είναι ο Δημήτρης Τριπολιτσιότης. Ο αγώνας “NPC European Spain” θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου και θα αποτελέσει τον πρώτο και έναν πολύ δύσκολο επαγγελματικό αγώνα για τον αθλητή του Λευτέρη Φυντικάκη. Στον ίδιο stage θα μετέχει και ένα μεγάλο όνομα και ένας εκ τον φαβορί για τις πρώτες θέσεις στο Mr Olympia, ο Mamdouh Mohammed Hassan Elssbiay ή γνωστός και ως Big Ramy. Επίσης, άλλο ένα ισχυρό όνομα και ανερχόμενο ταλέντο που θα λάβει μέρος στην οpen για την πρόκριση, είναι ο Regan Grimes.

https://www.instagram.com/p/CFjei1jAwwg/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *