Home >> Sports >> ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι να πεις και τι να πρωτογράψεις για το χθεσινό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε. Μερικές φορές τα λόγια δεν είναι αρκετά, οπότε θα προσπαθήσω όσο πιο σύντομα να συνοψίσω αυτό το πράγμα που μπήκε χθες στην Λεωφόρο και φορούσε τις φανέλες του Ολυμπιακού. Γιατί Ολυμπιακός δεν ήταν.

Ο Λεμονής παρέταξε την ομάδα χθες με σκοπό να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και γενικά προτίμησε να δώσει την κατοχή στον Παναθηναϊκό. Είναι δυνατόν να μπαίνεις στην Λεωφόρο και να αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟ όπως θα τον αντιμετώπιζε μια μικρομεσαία ομάδα της Λίγκας; Έχω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του Λεμονή, αλλά για εμένα προσέγγισε λανθασμένα το ματς χθες .Δεν γίνεται να βγάζεις τον Ανσαριφάντ απο την 11αδα, που είναι σε φόρμα,για να βάζεις τον Εμενίκε ο οποίος έπαιξε μετά από καιρό με τον Αχαρναϊκό. Δεν γίνεται να κρατάς μέσα τον Πάρντο που στις κλειστές άμυνες χάνεται και να επιμένεις στον Οφό που από την αρχή φαίνεται ότι δεν του βγαίνει το παιχνίδι. Όλα αυτά συνέστησαν στην “ανάσταση” του ΠΑΟ.

 

 Επίσης,ο Ολυμπιακός υστερεί σε προσωπικότητες. Δεν επιτρέπεται κάποιοι παίχτες, σε τέτοιο ματς, να μην βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά και να προφυλάσσονται στην ουσία. Ναι, σίγουρα παίζουμε με Μπαρτσελόνα την Τρίτη και θέλουν να φανούν εκεί οι περισσότεροι, αλλά ας τους εξηγήσει κάποιος ότι για να ξαναπαίξουν Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα. Που ακόμα και αυτός ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι αν κάνει τα βασικά θα το πάρει και φέτος. Αλλά με την χθεσινή εικόνα όχι πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, αλλά ούτε στην πρώτη τριάδα δεν τερματίζουμε.

 

Για να κλείνουμε, τέτοια ματς κάποτε τα κέρδιζες με την φανέλα, την οποία φορούσαν παίχτες με άντερα και που δεν φοβόντουσαν να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά. Τα κέρδιζε η Ολυμπιακή ψυχή σε συνδυασμό με την επιμονή και την δύναμη των παιχτών. Λέγαμε “Ολυμπιακός είσαι” και όταν κατέβαινε στο γήπεδο τον έτρεμαν. Αυτό που βλέπουμε τώρα δεν είναι Ολυμπιακός. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

 

Υ.Γ. Τέτοιους παίχτες θέλουμε. Που ακόμα και ζαλισμένοι, ματωμένοι και ίσα που βλέπουν, να τα δίνουν όλα για την ομάδα. Αυτή η φωτογραφία πρέπει να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *