Home >> Sports >> Η κλήρωση και οι επόμενες κινήσεις

Η κλήρωση και οι επόμενες κινήσεις

Καλησπέρα φίλοι μου.

Είμαστε πάλι εδώ για να πούμε δυο λόγια επί της ουσίας τώρα πια που ξεκαθαρίζει το τοπίο στην χώρα μας. Η αλήθεια είναι ότι και στην Κ.Α.Ε. θα περίμεναν τις πολιτικές εξελίξεις για να κινηθούν.Ενδιάμεσα όμως είχαμε και την κλήρωση της Ευρωλίγκα την οποία και θα σχολιάσουμε.

Η κλήρωση που έγινε στην Βαρκελώνη έβγαλε γνώριμους αντιπάλους για τον Ολυμπιακό. Η σταθερή, πλέον, Λαμποράλ Κούτσα,η ανανεωμένη Αρμάνι Μιλάνο,η Τσεντεβίτα,η Λιμόζ και…τον Ντάνστον. Εμένα προσωπικά η πρώτη φάση της Ευρωλίγκα μου περνάει αδιάφορη μιας και δεν κρίνει απολύτως τίποτα. Πιστεύω όμως ότι ένας σχετικά καλός Ολυμπιακός βγαίνει 1ος στον όμιλο αυτό. Κυρίως για θέματα γοήτρου δηλαδή. Άλλωστε, η πρώτη φάση για ομάδες όπως ο Ολυμπιακός,είναι προπόνηση για το ΤΟΠ 16.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ήδη έχει αποκτήσει τον Ντι Τζει Στρόμπερι στην θέση του Λαφαγέτ και τον Αθηναίου στην θέση του Κατσίβελη. Μεταγραφές ουσίας που πιστεύω θα εμφανιστούν καλύτεροι των προκατόχων τους. Περιμένουμε, πλέον, να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Πάτρικ Γιάνγκ ώστε να κλείσει και η θέση του αντι-Ντάνστον και πλέον θέλουμε ακόμα έναν ακόμα γκαρντ και τον…Περπέρογλου. Ο Ολυμπιακός λέγεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ντάνιελ Χάκετ ,κίνηση εξαιρετική μιας και τα χαρακτηριστικά του παίχτη ταιριάζουν στον Ολυμπιακό και αν δεν βγει ο κακός του χαρακτήρας θα αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφή. Αν φυσικά υλοποιηθεί. Πληροφορίες λένε ότι έχει ζητήσει μια διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οπότε αν δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αν ο Ολυμπιακός δεν βρει κάτι καλύτερο τότε η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Τέλος περιμένουμε να δούμε και τι θα συμβεί με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο ίδιος θα ήθελε να γυρίσει στον Πειραιά,αλλά δεν είναι εύκολο. Η απόφαση ανήκει ξεκάθαρα στην Έφες και μόνο αν πιέσει πολύ  ο ίδιος θα έχουμε αποτέλεσμα .Έως τώρα για εμένα οι πιθανότητες είναι 30% να έρθει και 70% να μην έρθει. Βέβαια αυτά αλλάζουν απο την μια μέρα στην άλλη διότι η Έφες “ήσυχα” ρίχνει κρυφές ματιές σε 3αρια. Οπότε, ας περιμένουμε.

Υ.Γ.1. Ο όμιλος μοιάζει πολύ με τον όμιλο της χρονιάς που το πήραμε στο Λονδίνο. Αντί για την Λιμόζ μόνο, τότε ήταν η Ζάλγκιρις. Ας ελπίσουμε να έχουμε την ίδια κατάληξη!

Υ.Γ.2. Συγχαρητήρια στο τμήμα μάρκετινγκ της Κ.Α.Ε. για την πρώτη θέση που πήρε!

Υ.Γ.3.  Εγώ προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω 4αρι. Στην Κ.Α.Ε. ξέρουν καλύτερα βέβαια,αλλά πιστεύω πολύ τον Αγραβάνη και τον Τσαϊρέλη.

Υ.Γ.4. Περαστικά ρε Ιωάννη.Ελπίζω αυτή να ήταν η τελευταία φορά που περνάς την πόρτα του χειρουργείου. Σε περιμένουμε δυνατό!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *