Home >> Sports >> Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Καλησπέρα σε όλους σας! Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι πλέον στο κατώφλι μας. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος με σκοπό, τι άλλο, την κατάκτηση του. Πρώτα όμως θα σχολιάσουμε το τι συνέβη μέσα στο καλοκαίρι.Τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την ευκαιρία του Γιουρόπα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Κανείς δεν περίμενε η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός θα έμενε εκτός από την Μπερ Σεβά. Κάτι όμως η ξαφνική αλλαγή προπονητή, κάτι οι μεταγραφές που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, έφεραν τον Ολυμπιακό εκτός διοργάνωσης από πάρα πολύ νωρίς. Η συνέχεια δόθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ όπου έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει στους ομίλους και να έχει μάλιστα μια αρκετά ευνοϊκή κλήρωση. Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των ΑΠΟΕΛ, Αστάνα και Γιούνγκ. Κακά τα ψέματα και Τσάμπιονς Λιγκ να παίζαμε πιθανότατα πάλι στους 32 του Γιουρόπα θα καταλήγαμε, οπότε γιατί να μην παλέψουμε για αυτό με μεγαλύτερες πιθανότητες; Τα έχουμε ξαναπεί πως το Γιουρόπα Λιγκ δεν πρέπει να είναι μια διοργάνωση που την υποτιμούμε.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ

Ο Ολυμπιακός αυτό που έπρεπε να είχε κάνει από τον Ιούλιο το έκανε τον Αύγουστο,όπως κάθε χρόνο. Έφερε παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν με την ποιότητα και την εμπειρία τους όπως ο Μάριν και ο Καρντόζο ενώ περιμένω πολλά και από Ντε Λα Μπέγια και Μάρτιντ. Οι υπόλοιποι θα φανούν. Χωρίς αμφιβολία πάντως το μπαμ ακούει στο όνομα Καρντόζο και θεωρώ πως αυτός ο παίχτης θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Κυρίως στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός φέτος σύμφωνα με το transfermarkt ξόδεψε 12 εκατομμύρια ΜΟΝΟ σε πληρωμές ομάδων. Καθόλου άσχημα για ομάδα που δεν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά από την στιγμή που οι…απέναντι λένε πως ο Ολυμπιακός ζει από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πράγμα που δεν ισχύει.

ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μετά από χρόνια το πρωτάθλημα μας θα έχει δυνατούς ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ κάτι που κάνει το έργο του πρωταθλητή ακόμα πιο δύσκολο. Είναι ευκαιρία όμως να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα και να δούμε τι δικαιολογία θα βρουν πλέον οι απέναντι. Ειδικά τώρα που παραιτήθηκε και ο Γκιρτζίκης από την προεδρία της ΕΠΟ. Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό φέτος.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *