Home >> Sports >> ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Μεγάλη και μάγκικη πρόκριση πέτυχε η ομάδα σήμερα κόντρα σε όλους και σε όλα. Πήγαν να βάλουν τον Ατρόμητο στο παιχνίδι της πρόκρισης από το πουθενά και θα το κατάφερναν αν απέναντι τους δεν είχαν μια ομάδα με τόσο βαριά φανέλα. Ας είμαστε ειλικρινείς, ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ χειρότερος από προηγούμενους Ολυμπιακούς, αλλά το βάρος της φανέλας παραμένει το ίδιο.

Η ομάδα έως τώρα βρίσκεται μέσα και στους 3 στόχους της. Έχει μια καλή διαφορά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στους 4 του κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά προκρίθηκε στους 16 του Γιουρόπα Λίγκ και με λίγη τύχη όλα γίνονται απέναντι στην Μπεσίκτας. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν είναι θεαματικός ,δεν παίζει καν σωστό ποδόσφαιρο, αλλά είναι μακράν πιο αποτελεσματικός από Ολυμπιακούς του παρελθόντος. Σίγουρα το παν στο ποδόσφαιρο είναι η καλή μπάλα και το θέαμα αλλά πόσοι από εσάς θα ήσασταν ευχαριστημένοι αν η ομάδα έπαιζε μπάλα και δεν πετύχαινε τους στόχους της; Το κοινό του Ολυμπιακού είναι πολύ απαιτητικό, και εγώ είμαι αλλά να βλέπουμε και λίγο τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Η ομάδα πρώτη φορά μετά από χρόνια δίνει φανέλα βασικού σε παιδιά από τις ακαδημίες της, μην τα γεμίζουμε με παραπάνω άγχος απ’ όσο πρέπει αυτά τα παιδιά. Η χρονιά βάσει στόχων πάει καλά. Το θέαμα ας απασχολήσει αυτούς που επενδύουν στην ομάδα και θα πρέπει το καλοκαίρι να την φτιάξουν όπως πρέπει.

Τώρα, πάμε για το καλύτερο δυνατό με την Μπεσίκτας την άλλη βδομάδα. Δεν τρομάζει ως αντίπαλος αλλά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει, το θεωρώ αδιάφορο καθώς δεν κρίνει τίποτα. Προσωπικά, θέλω το νταμπλ και το καλύτερο δυνατό με την Μπεσίκτας. Όλα τα άλλα τα βλέπουν το καλοκαίρι αυτοί που πρέπει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *