Home >> Sports >> ΜΠΡΕΪΚ ΜΕ ΣΤΥΛ…ΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟ!

ΜΠΡΕΪΚ ΜΕ ΣΤΥΛ…ΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟ!

Καλησπέρα φίλοι μου!!

Αυτή την ώρα που γράφω έχουμε όλοι οι γαύροι μια άλλη ψυχολογία πιστεύω. Μια πολύ πιο θετική και ευχάριστη διάθεση ύστερα από το διπλό στο ΟΑΚΑ. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να γράψω μετά το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά ήθελα να μπουν οι σκέψεις μου στην σωστή σειρά, αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς οι μέρες πέρασαν και έφτασε Κυριακή. Ποτέ δεν είναι αργά όμως.

ΜΠΡΕΙΚ ΣΤΟ ΜΠΡΕΙΚ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΥΤΗ

Αυτό που ζήσαμε την Κυριακή ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς τους Ολυμπιακούς σε μια σειρά τελικών με τον Παναθηναϊκό. Πάντα όποτε ο ΠΑΟ μας έσπαγε την έδρα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Αλλά αυτά είναι για να συνθλίβονται.Ο Ολυμπιακός με μια μάγκικη εμφάνιση, έναν μαγικό Γιώργο Πρίντεζη και φυσικά την τρίποντη βόμβα του Σπανούλη,”έσπασε” την έδρα του ΠΑΟ και ξαναπήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα δεν ήταν καλή αλλά μίλησε η καρδιά και ο εγωισμός των παιχτών μας. Όλοι μαζί φώναξαν “ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”. Ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του πολύ περισσότερο από όσο την υπερασπίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Είμαστε καλύτεροι. Πάμε να το πάρουμε!!

ΠΕΡΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ…ΝΟΝ CALL

Τελείωσε ο αγώνας την Κυριακή και μετά από λίγο όλοι είχαν να λένε για τα και καλά βήματα του Σπανούλη. Ποιά βήματα βρε παιδιά; Είναι βήματα αυτό το έξτρα βηματάκι που κάνει στο στεπ μπακ ο κάθε παίχτης προκειμένου να ξεμαρκαριστεί; Μια κίνηση που δεν γίνεται μόνο στο ΝΒΑ αλλά και στην Ευρώπη. Πιο πρόσφατα κάτι παρόμοιο έγινε και στο φετινό φάιναλ φορ από τον Άνταμς της Λαμποράλ. Ίδια ακριβώς φάση είναι και του Διαμαντίδη μια φάση πριν!! Δεν τους πιάνεις πουθενά. Μας μιλάνε για non call αυτοί που το είχαν κάνει σημαία πριν λίγα χρόνια. Δεν καταλαβαίνουν όμως πως το non call υφίσταται όταν ο διαιτητής αντιλαμβάνεται μια παράβαση και δεν την σφυρίζει. Όπως είχε γίνει με το φάουλ του Διαμαντίδη στον Πεν. Όπως είχε γίνει επί πολλές φορές στον 3ο τελικό του 2010. Εκεί που άλλαξαν οι κανονισμοί του μπάσκετ. Εχθές εκτός του ότι δεν υπάρχει παράβαση, οι διαιτητές δεν κοιτάνε τα πόδια σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά ενδεχόμενα φάουλ. Κοινώς κανένα non call δεν υπήρξε χθες. Αν υπήρξε κάποιο ήταν το επιθετικό του Διαμαντίδη στον Χάντερ. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την διαιτησία που μετά από χρόνια είναι αρκετά καλή σε σειρά τελικών, αλλά μας φέρνουν στα όρια μας με αυτά που διαβάζουμε.

3ΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Πλέον ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το 2-1 στην σειρά. Δεν πρέπει να αφήσει τον Παναθηναϊκό να το πιστέψει όπως τον άφησε στο 1ο ματς και το πλήρωσε. Πρέπει να μπει από την αρχή η ομάδα μπροστά και να μην κοιτάξει πίσω. Δεν λέω να κερδίσουμε με 20 πόντους (αν και θα το ήθελα), αλλά απλά να κερδίσουμε. Τίποτα άλλο. Εδώ που φτάσαμε δεν πρέπει να μας ξανακάνουν μπρέικ. Είναι αμφίρροπη σειρά, αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και πρέπει να το αποδείξει  ακόμα 2 φορές. Πιστεύω και ελπίζω πως θα το κάνει. Μπορεί, καθώς έχει πιο πολλά όπλα αυτή την στιγμή. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟ του Πεδουλάκη που φαίνεται να μην εμπιστεύεται τους Γουίλιαμς, Ραντούλιτσα και Χέινζ. Οι δύο πρώτοι να το καταλάβω καθώς δεν είναι καλοί αμυντικοί, αλλά ο Χέινζ φαίνεται παίχτης να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες σε αυτόν τον ΠΑΟ. Με αυτά και με αυτά έχει βρεθεί ο Γκίστ να παίζει στο 5 και ο Φώτσης 35 λεπτά στο 4. Όπως και να έχει εμάς μας συμφέρει αυτό,απλά ήθελα να το σχολιάσω.

Υ.Γ.1. Σόλντ άουτ μέσα σε 3 ώρες. Ήθελα και εισιτήριο τρομάρα μου. Για αυτό διαρκείας από του χρόνου. Όχι φυσικά για να πηγαίνω μόνο Ευρωλίγκα και με ΠΑΟ. Αλλά για να κάνω το ΣΕΦ 2ο σπίτι μου!

Υ.Γ.2.Το κλίμα πρέπει να είναι ΚΟΣΜΙΟ την Πέμπτη. Οτι και αν γίνει κατά την διάρκεια του αγώνα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα όπως και αν πηγαίνει ο αγώνας. Να μην ασχοληθούμε με τους άλλους.

Υ.Γ.3.Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Κουράγιο σε εσένα Γιώργαρε και στην οικογένεια σου. Είμαι σίγουρος πως ο πατέρας σου δεν θα φύγει ποτέ από το πλάι σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *