Home >> Sports >> Τα δύσκολα είναι για τους άντρες!

Τα δύσκολα είναι για τους άντρες!

Καλησπέρα φίλοι μου. Χαίρομαι που ξαναγράφω μετά απο καιρό. Υποχρεώσεις βλέπετε. Θα μιλήσουμε, λοιπόν, για την επερχόμενη έναρξη του Τop 16 και την τελευταία μεταγραφική έκπληξη της ομάδας μας. Πάμε να ξεκινήσουμε.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΩΤΙΑ

Ο Ολυμπιακός δεν εξαργύρωσε την πρωτιά του ομίλου του στην regular season της Ευρωλίγκα με μια καλή διασταύρωση στο Τop 16. Ο όμιλος αυτός έφερε στον δρόμο του θηρία που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και τίποτα λιγότερο,ενώ περιλαμβάνει και φιλόδοξες ομάδες που στοχεύουν να κάνουν ενα παραπάνω βήμα σε σχέση με άλλες χρονιές. Το ενδιαφέρον ,όμως ,είναι, προφανώς, στο τι θα κάνουμε εμείς.  Ο Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος δεν έχει παίξει παιχνίδι που να είναι εντελώς πλήρης. Ο τραυματισμός του Γιανγκ  και οι αλλεπάλληλοι μικροτραυματισμοί έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα και αυτός ο όμιλος είναι ακόμα μεγαλύτερο εμπόδιο με όλα αυτά που συμβαίνουν. Για να φτάσεις ως το τέλος, όμως,πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους και ο Ολυμπιακος στα δύσκολα τα καταφέρνει περίφημα τα τελευταία χρόνια. Αν η ομάδα είναι υγιής από εδώ και στο εξής εγώ δεν την φοβάμαι. Πάμε αύριο να τα δώσουμε όλα με την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα και η συνέχεια θα εκπληρωθεί βήμα- βήμα.

ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΙ ΟΝΤΟΜ

Ο Ολυμπιακος φρόντισε να καλύψει το κενό του Γιάνγκ με όσο το δυνατότερο χαμηλό ρίσκο. Αν αυτό λέγεται “Τζέϊμς” ,τελικά, θα φανεί στην πράξη. Προς το παρόν ο παίχτης προσπαθεί να προσαρμοστεί. Όσο για τον Όντομ είναι ένας παίχτης που εγώ προσωπικά δεν τον γνώριζα. Σίγουρα,πάντως ,ο κόουτς κάτι παραπάνω θα ξέρει ωστέ να το υπογράψει. Επίσης έχει μάνατζερ τον Ραζνάτοβιτς. Ο συγκεκριμένος ατζέντης δεν νομίζω να εκπροσωπούσε κανένα παιχτάκι της σειράς. Θα απορείτε βέβαια γιατί δεν πήραμε 4. Εδώ θα ξαναπώ ότι ο κόουτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας τι χρειάζεται. Οσο κενό φαινόταν να έχουμε στο 4 πίσω απο τον Πρίντεζη,άλλο τόσο φαινόταν και το κενό στο σκοράρισμα από τα γκάρντ. Γιατί καλή η άμυνα,αλλά σε έναν τέτοιο όμιλο θα χρειαστεί να περάσουμε αρκετές φορές τους 75 πόντους. Εμπιστοσύνη στην ομάδα και ΟΧΙ γκρίνια. Ακόμα και αν χάσουμε αύριο έχουμε ακόμα 13 αγωνιστικές. Φωνή και στήριξη μόνο. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!

Υ.Γ. Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους,πάνω απο όλα υγεία καθώς είναι το πιο σημαντικό και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Χρόνια πολλά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *