Home >> Sports >> Άρωμα σε μικρό μπουκάλι

Άρωμα σε μικρό μπουκάλι

Μίλαν v AEK (0-0)

Εικοσιτρία χρόνια μετά το αρχικό συναπάντημα η Μίλαν και η ΑΕΚ συγκρούστηκαν εκ νέου, αυτή τη φορά στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.Mετά το πέρας της αγωνιστικής η βαθμολογική κατάταξη δεν άλλαξε για τις δύο επικεφαλής του ομίλου. Πρωταγωνιστής του αγώνα, αναμφίβολα ο Ανέστης.

Η ΑΕΚ είχε ως αρχικό σχέδιο να πιέσει στα τρία τέταρτα του γηπέδου, να βρει μέσω των συνεργασιών Μάνταλου, Χριστοδουλόπουλου και Λιβάια καθαρές ευκαιρίες και οι πλάγιοι αμυντικοί Γκάλο, Λόπες είχαν όπως φάνηκε εντολή να κινούνται διαγώνια, κάνοντας μέτρα χωρίς τη μπάλα, με πατήματα στην περιοχή, όταν η μπάλα βρισκόταν στην απέναντι πλευρά.

Η φυσιολογική καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο, εμφάνισε το εναλλακτικό πλάνο. Χαμηλά και κοντά οι γραμμές. Ο ακούραστος Σιμόες έδινε τον τόνο και κάλυπτε τις κάθετες κινήσεις των παιχτών της Μίλαν από τις πίσω γραμμές. Ο Χιμένεθ κατάφερε να μη δεχθεί η ομάδα του φάσεις σε καθαρή ροή αγώνα και οι παίχτες του Μοντέλα προσπάθησαν, μάταια, να βγουν απ’το λαβύρινθο με στημένα και γεμίσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *