Home >> Sports >> Έπαιξε σαν πρωταθλητής, οφείλει όμως να αλλάξει

Έπαιξε σαν πρωταθλητής, οφείλει όμως να αλλάξει

Καλησπέρα σε όλους φίλοι μου. Σήμερα θα μιλήσουμε για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό που απέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ και θα αναφερθώ στο τι πρέπει να αλλάξει προκειμένου να μην βιώσουμε αντίστοιχες καταστάσεις την επόμενη σεζόν.

Για αρχή ο Ολυμπιακός χθες έπαιξε σαν πρωταθλητής αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι η φετινή ομάδα ήταν ένα συνονθύλευμα με όλη την σημασία της λέξεως. Είναι κρίμα να αποκλείεσαι από την ΑΕΚ η οποία έκανε καθυστερήσεις επί των καθυστερήσεων ΚΑΙστα δύο παιχνίδια. Παρόλα αυτά, μια ομάδα κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Ο Ολυμπιακός και να πέρναγε στον τελικό και να έπαιρνε και το κύπελλο δεν θα άλλαζε κάτι ουσιαστικά. Πάλι αποτυχημένη θα ήταν η χρονιά και καλά που αποκλειστήκαμε γιατί ενδεχόμενη πρόκριση και κατάκτηση θα ήταν πολύ πιθανό να έκρυβε τα προβλήματα της ομάδας κάτω από το χαλάκι.Ο Ολυμπιακός θέλει ολική αλλαγή που πρέπει να ξεκινήσει από τον προπονητή.

Προσέξτε δε θεωρώ τον Sir Takis κακό κόουτς, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει κάποιον πιο εκσυγχρονισμένο που θα παρουσιάσει πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μόλις γίνει αυτή η αλλαγή τότε θα περάσουμε και στους παίχτες. Η ομάδα θέλει 5-6 ενδεκαδάτους παίχτες. Ξέρω πως κάτι τέτοιο κοστίζει αλλά η ομάδα θέλει μια γενναία αύξηση στο μπάτζετ αν θέλει να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ και να σταθεί αξιοπρεπώς σε αυτό.Το καλοκαίρι είναι μεγάλο και η διοίκηση οφείλει να μην χάσει πολύτιμο χρόνο και να κλείσει το 80% του ρόστερ πριν τον Αύγουστο. Αλλιώς η ομάδα θα αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα και του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *