Home >> Sports >> Αιχμηρές ανακοινώσεις σε ένα από τα χειρότερα ντέρμπι αιωνίων

Αιχμηρές ανακοινώσεις σε ένα από τα χειρότερα ντέρμπι αιωνίων

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 0-0
Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός, με κάκιστη εμφάνιση για ντέρμπι αιωνίων, ξέμεινε από δυνάμεις, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να μοιάζει με γίγαντα, κρατώντας όμως με τα πολλά το αήττητο που έχει βάλει στόχο ο Μαρτίνς.
Στα αγωνιστικά, οι Πράσινοι είχαν περισσότερο νεύρο με τους πιτσιρικάδες, θέλοντας να προκαλέσουν προβλήματα στον πρωταθλητή και γιατί όχι να πάρουν και τους τρεις βαθμούς.
Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας μπροστά τους πολύ πιο σημαντικά παιχνίδια, όπως τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και τον επαναληπτικό με της Γούλβς για το Γιουρόπα Λιγκ, κατέβηκαν στον αγώνα σα να το βλέπουν ως αγγαρεία και απλά να κοιτάνε πότε θα τελειώσει για να ξεκουραστούν από τα πολλά συνεχόμενα ματς των τελευταίων ημερών.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 45+5′ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι, με τον Βαλπουενά να το εκτελεί, όμως τον Διούδη να το αποκρούει καταπληκτικά και κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο πέναλτι που έχανε ο Βαλμπουενά μετά και το ματς με τον ΟΦΗ, θυμίζοντας όμως ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ, έχει έρθει από σοβαρό τραυματισμό και ψάχνει τα πατήματα του και την ψυχολογία του.
Το πέναλτι άναψε τα αίματα για την διοίκηση του Παναθηναϊκού καθώς είναι αμφισβητούμενη φάση, βγάζοντας αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού αλλά και του διαιτητή της αναμέτρησης, Κομίνη.

Η ανακοίνωση έλεγε ”Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά».

«Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνόμενου (είχε ήδη μία κάρτα)».

Ο αγώνας τελείωσε με γκρίνια, νεύρα και από τις δύο ομάδες, χωρίς ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που θύμιζε παιχνίδι αλάνας.
Καλύτερος παίκτης ήταν ο Ανουάρ για τον Παναθηναϊκό, με τον κεντρικό μέσο να κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με αρκετές κρίσιμες επεμβάσεις, πολλά κλεψίματα, σωστές επιλογές με την μπάλα, αλλά και πολλά χιλιόμετρα με άριστη τακτική συμπεριφορά.
Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Φορτούνης, ο οποίος έδειξε λίγα πράγματα για την κλάση του, δεν πήρε πρωτοβουλίες, ενώ δεν κατάφερε να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα του.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μαρτίνς παραδέχθηκε ”Δεν κάναμε καλό ματς και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι”, ενώ ο βοηθός του Δώνη, Αγγελίνας αναφέρθηκε στην στάση της διαιτησίας, λέγοντας με την σειρά του ”Κακή η διαιτησία, δεν υπήρξε πέναλτι”.
Άρης-ΑΕΚ: 1-4
Οι Πορτογάλοι την πάνε…στα ”αστέρια”
Ασταμάτητη ήταν η ΑΕΚ στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” αφού διέσυρε τον Άρη με το ευρύ σκορ 4-1 που θα μπορούσε να βάλει τα διπλάσια γκολ, από τις ευκαιρίες που έχανε, καπαρώνοντας την δεύτερη θέση και βάζοντας πλώρη για τα ”Αστέρια” της επόμενης σεζόν.
Ο Καρέρα παρέταξε την ομάδα με τον ίδιο κορμό, έχοντας στο βασικό σχήμα Μάνταλο, Λιβάγια, Ολιβέϊρα, ενώ κράτησε τον πάγκο Σιμάνσκι και Αραούχο.
Από την άλλη μεριά ο Άρης έφτιαξε αποστολή ανάγκης μόνο με 14 παίκτες καθώς έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές που έληξαν τα συμβόλαια τους, ενώ δεν υπολόγιζαν και τον τραυματία Σόουζα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση από τα πρώτα λεπτά αλλά και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε μπει δυνατά και κυριαρχούσε, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 24′ όταν ο Ολιβέϊρα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με σερντεφορίσιο γκολ, αφού γύρισε με το ένα πόδι και σκόραρε με το άλλο, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κουέστα.
Οι Θεσσαλονικείς που δεν είχαν πατήσει περιοχή μέχρι το πρώτο μισάωρο περίπου, κατάφεραν με μια τελική να ισοφαρίσουν τον αγώνα, όταν στο 29′ ο Γκάμα έκανε ένα σουτ, μετά την πάσα του Ματίγια, κόντραρε η μπάλα στο πόδι του Τσιγκρίνσκι με αποτέλεσμα να αλλάξει η πορεία και να καταλήξει στην γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ έχανε τσουβάλι της ευκαιρίες και τον Καρέρα να δείχνει πολύ ανήσυχος όρθιος στον πάγκο του με την ισοπαλία.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Ένωση κατάφερε να ξανά πάρει τα ηνία του ματς πάλι με τον Ολιβέϊρα, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, όταν δέχθηκε μια καταπληκτική πάσα από τον Λιβάγια στο 52′ και ο Πορτογάλος επιθετικός, πλάσαρε ψηλά και σωστά τον Κουέστα, διώχνοντας τον άγχος για την συνέχεια.
Την σκυτάλη για το 3-1 πήρε ένας ακόμη Πορτογάλος, ο Σιμόες που με σουτ έπειτα από πάσα του Κρίστισιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 62′, δίνοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους συμπαίκτες του, αλλά και στον προπονητή του, ενώ στο 84′ ο Σιμάνσκι από κοντά με πλασέ μετά από ασίστ του Παουλίνιο έγραψε το τελικό 4-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ του τέταρτου γκολ για την ΑΕΚ, είχε περάσει αλλαγή στο 73′ στην θέση του Μάνταλου.
Ο Ένινγκ είδε τα προβλήματα του για την συνέχεια να αυξάνονται, αφού ο Βραζιλιάνος μέσος Σάσα τραυματίστηκε στον δικέφαλο στο 76′ και έγινε αναγκαστική αλλαγή, περιμένοντας από το ιατρικό τιμ να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο βαθμός του τραυματισμού του.
Καλύτερος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Ολιβέϊρα, πετυχαίνοντας δύο γκολ και τροφοδοτώντας με σωστές πάσες τους συμπαίκτες του, καθ’ όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε.
Οι πιο αδύναμοι ποδοσφαιρικά παίκτες ήταν του Άρη, οι Κόρχουτ και Ματίγια που έχουν ξεμείνει από δυνάμεις και δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη.
Στο τέλος του παιχνιδιού ο Καρέρα τόνισε ”Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, αλλά είχαμε ένταση και αποφασιστικότητα στην συνέχεια”.
Ο Ολιβέϊρα εκθείασε τον Μάνταλο, λέγοντας ”Έχει καταπληκτική ποιότητα” ενώ ο Παουλίνιο ανέφερε ”Σε κάθε ματς να έχουμε αυτή την απόδοση”.
Τέλος ο Ένινγκ δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας ”Οι παίκτες μου δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν”.
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: 2-2
Νεύρο από τους Κρητικούς, απογοήτευση για τους Θεσσαλονικείς
Συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ, με τον Φερέϊρα όπως όλα δείχνουν να αποτελέσει και παρελθόν από την ομάδα στο τέλος των play offs, αφού η ισοπαλία στην Κρήτη ήταν το ”κερασάκι”.
Στις τάξεις των Θεσσαλονικιών, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανανέωσε για άλλους 6 μήνες το συμβόλαιο του Ουάρντα και αυτό διότι τον Δεκέμβρη που λήγει το συμβόλαιο του, θέλει να τον πουλήσει και να έχει κάποιο οικονομικό αντίκτυπο.
Ο ΟΦΗ δεν υπολόγιζε τους Σεμέδο, Τσιλιανίδη και Δεληγιαννίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους γνωστούς, Πέλκα (έκανε ατομικό), Βιερίνια (έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης), Κρέσπο (ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά προφυλάχθηκε), Ζαμπά, Ντούγκλας και Μίσιτς.
Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με όρεξη, έχοντας σε καλή μέρα τον Λημνιό και στο 5′ κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, μετά από σπριντ και πάσα του Λημνιού στην περιοχή για τον Μπίσεσβαρ, με τον τελευταίο να κάνει ένα διαγώνιο πλάσε και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 16′ ο Βαζ για τους γηπεδούχους, έκανε σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, ενώ στο 18′ ο Νέϊρα μετά από πάσα του Κοροβέση, έξω από την περιοχή, έκανε ένα πολύ καλό πλασέ, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.
Ο ΟΦΗ έφτασε στην ανατροπή με φανταστικές εναλλαγές στις πάσες, όταν ο Μπράουν βρήκε στο 43′ μέσα στην περιοχή τον Φιγκεϊρέδο και εκείνος με κοντινό πλασέ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, έχοντας ένα πολύ καλό πλεονέκτημα για την συνέχεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να γίνει περισσότερο απειλητικός ειδικά και με έναν παίκτη παραπάνω καθώς ο Κουτρουμπής του ΟΦΗ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε σωστά στο 59′, ενώ να θυμίσουμε πως την πρώτη κίτρινη την είχε πάρει στο 28′.
Τελικά, οι γηπεδούχοι δεν άντεξαν με παίκτη λιγότερο και οι φιλοξενούμενοι, κερδίζοντας φάουλ και πολύ καλό σημείο ισοφάρισαν με καταπληκτική εκτέλεση του μικρού Μιχαηλίδη στο 76′ (Ο σκόρερ είχε περάσει αλλαγή στο 46′, στην θέση του Ροντρίγκο).
Ο αγώνας τελείωσε με 2-2, αλλά και με 10 παίκτες από την μεριά του ΠΑΟΚ αφού  Εσίτι δέχτηκε και εκείνος την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή στο 81′, με την πρώτη κάρτα να την παίρνει στο 50′.
Καλύτερος παίκτης του ματς ήταν ο Νέϊρα των Κρητικών, κερδίζοντας πολλές μάχες και πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.
Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκαν οι Κουτρουμπής και Εσίτι, οι οποίοι με τις αποβολές τους άφησαν την ομάδα τους με 10 παίκτες σε καίρια χρονικά σημεία για τον αγώνα.
Στο τέλος της αναμέτρησης ο Σίμος ανέφερε ” Ευκαιρία τα play offs για να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ”, ενώ ο Φερέϊρα έπλεξε το εγκώμιο του Μιχαηλίδη λέγοντας ” Θέλουμε παίκτες σαν και αυτόν”.
Τέλος ο νεαρός Μιχαηλίδης γνωστοποίησε πως ο Ίνγκασον του είπε να χτυπήσει το φάουλ από το οποίο και ισοφάρισε για την ομάδα του.
Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: 4-0
Στον αστερισμό της επιτυχίας οι Αρκάδες
Ο Αστέρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Φερνάντες που πέτυχε τρία γκολ κόντρα στον Βόλο, κατάφερε έστω και προσωρινά να ανέβει στην πρώτη θέση των play out, στέλνοντας μηνύματα για την αγωνιστική κατάσταση της επόμενης χρονιάς.
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες κάτι όμως που δεν τους πτόησαν, όπως τους Μπαράλες, Σουάρεθ, Βαλιέντε και Ινγκλέσιας, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν υπολόγιζαν στους Ντεντάκη και Τσαούση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Αρκάδες από πολύ νωρίς ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Λουίς Φερνάντες, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα τα αντίπαλα δίχτυα έπειτα από πάσα του Κότσιρα το 2′.
Το 2-0 και δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε με πέναλτι στο 45+1′, ξεκαθαρίζοντας και απλουστοποιώντας τα πράγματα για το ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα.
Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας συνέχισε τις επιθέσεις με τον Σίστο αυτή την φορά στο 51′, να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή και να ανεβάζει και άλλο το σκορ της αναμέτρησης μετά από ασίστ του Β.Φερνάντες.
Τέλος και πιο συγκεκριμένα το 67′, οι δύο Φερνάντες συνεργάστηκαν με τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκει τον Λουίς και εκείνος με σουτ να γράφει το τελικό 4-0, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό χατρίκ, ενώ ο συνονόματος τους τελείωσε το παιχνίδι με δύο ασίστ.
Καλύτερος παίκτης του ματς ήταν ο Λουίς Φερνάντες, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ κατώτερος εμφανίστηκε ο Φεράρι του Βόλου, με τον Αργεντινό μπακ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα.
Στο τέλος του αγώνα ο Ράσταβατς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ευρύ σκορ, λέγοντας ” Ήμασταν αποτελεσματικοί”.
Ατρόμητος-Παναιτωλικός: 2-2
Με Κωσταντόπουλο κρατιούνται ζωντανοί οι Αγρινιώτες
Σε ένα γεμάτο παιχνίδι από γκολ και φάσεις, εκείνοι που βγήκαν κερδισμένοι ήταν οι Αγρινιώτες οι οποίοι, κατάφεραν και πήραν έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό για την παραμονή τους με σωτήρα, ένα 17χρονο ταλέντο.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Μέγιερι (Βρίσκεται στην χώρα του για προσωπικούς λόγους) και Χαρίση, ενώ οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν χωρίς τον Ντάουντα (θλάση στον προσαγωγό) όμως επέστρεψαν οι Αριγίμπι, Κνετ, Ταχάρ και Τζανακάκης.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 17χρονος στόπερ Κωσταντόπουλος έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα του Παναιτωλικού, αποδυκνύοντας και σωτήρια.
Στα αγωνιστικά δρώμενα, οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αριστοτεχνική, ένα γκολ όμως που δεν το πανηγύρισε διότι ο αντίπαλος του ήταν η πρώτη ομάδα για την οποία ήρθε στην χώρα μας.
Στο 26′ η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Χάβου, αφού ο Ισπανός μπακ των φιλοξενούμενων Κέβιν τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον δικέφαλο.
Στο 35′ όμως ο Παναιτωλικός βγήκε στην επίθεση, ο Τζανακάκης που επανήλθε στην ενδεκάδα έβγαλε την σέντρα και με μια πολύ ωραία και δυνατή κεφαλιά ο Μουνιέ ισοφάρισε για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι και συγκεκριμένα στο 60′, με τον Μανούσο να παίρνει την ευθύνη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδα του.
Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί, ο Ρόσα εκτέλεσε το κόρνερ βαθιά στην περιοχή και ο νεαρός πρώτο εμφανιζόμενος στόπερ των Αγρινιωτών στο 62′ με προβολή έγραψε το τελικό 2-2, δίνοντας ελπίδες για την συνέχεια του τουρνουά.
Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο 17χρονος στόπερ Κωνσταντόπουλος που με το γκολ του έδωσε στην ομάδα του βαθμό χρυσάφι, ενώ κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Ντε Πο, που παρότι έβγαλε μάτια στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΛ, τώρα ήταν δραστήριος αλλά χωρίς να κάνει κάτι το αξιόλογο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παντελίδης τόνισε ”Τίποτα δεν είναι αδιάφορο”, ενώ ο βοηθός του Χάβου, Μηχαηλίδης ανέφερε ”Πολύτιμος βαθμός στην προσπάθεια για παραμονή”.
ΑΕΛ-Πανιώνιος: 0-0

Βαθμός ”Χ”ρυσάφι για τους Αθηναίους στον κάμπο
Οι Νεοσμυρνιώτες παρότι έπαιζαν για μία ώρα με δέκα παίκτες, κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό από την σκληροτράχυλη ΑΕΛ, βγάζοντας χαρακτήρα και θέληση για τους επόμενους αγώνες.
Οι γηπεδούχοι δεν υπολόγιζαν τον τραυματία Νάγκι, αλλά και τους Καρανίκα, Μπούστος και Ασούμπρε, με τους δύο τελευταίους να μην υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική απουσία τον Γεωργιανό επιθετικό Αραμπουλί που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Στα αγωνιστικά ο διαιτητής στο 31′ απέβαλε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντομίνγκεζ του Πανιωνίου για πάτημα από πίσω, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του, ενώ να σημειώσουμε πως την πρώτη κίτρινη κάρτα, την είχε δεχτεί στο 10′.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη, θέλοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς για ψυχολογία, όμως για κακή της τύχη έπεσε σε έναν εξαιρετικό Κότνικ, που ήταν στην μέρα του και σταθερότατος δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.
Καλύτερος ποδοσφαιριστής όπως είπαμε ήταν ο Κότνικ που εμφανίστηκε σταθερότατος κάτω από τα δοκάρια του Πανιωνίου, ενώ ο πιο αδύναμος ήταν ο Ντομίνγκεζ για τους φιλοξενούμενους που πήρε την κόκκινη κάρτα και άφησε νωρίς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο τέλος της αναμέτρησης ο Γρηγορίου δήλωσε ”Αποδείξαμε πως παίζουμε για την φανέλα”, ενώ ο Βόκολος σημείωσε ”Πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς”.
Λαμία-Ξάνθη: 0-0
”Χ”ωρίς ουσία η Ξάνθη σε ένα ακόμη παιχνίδι
Σε ένα ματς το οποίο οι Ξανθιώτες καιγόντουσαν για τους τρεις βαθμούς και με παίκτη παραπάνω για μία ώρα, οι γηπεδούχοι τους υποχρέωσαν στον ρυθμό τους και τους άφησαν να πάρουν τελικά έναν βαθμό.
Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής στον αέρα να γίνει επειδή βρέθηκε στους φιλοξενούμενους κρούσμα του κορονοιού, όμως μετά και τις απαιτούμενες εξετάσεις που ήταν καθαρές προγραμματίστηκε τελικά ο αγώνας.
Οι γηπεδούχοι δεν υπολόγιζαν στους Δημούτσο (Τραυματισμό στον προσαγωγό), Μπιανκόνι και Αραβίδη.
Στα αγωνιστικά οι Λαμιώτες έμειναν νωρίς στο ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Βλαχομήτρου στο 29′ με την πρώτη κίτρινη να την δέχεται στο 25′.
Πέρα από την αποβολή δεν υπήρχε μεγάλη φάση στην αναμέτρηση με την Λαμία να επιβάλλει έναν μονότονο ρυθμό στο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να πέφτουν στην παγίδα τους.
Για τον καλύτερο παίκτη δεν ξεχώρισε κανείς, ενώ μπορούμε να πούμε πως κατώτεροι των περιστάσεων ήταν οι μεσοεπιθετικοί της Ξάνθης που με ποδοσφαιριστή παραπάνω δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *