Home >> Sports >> Βήμα βήμα προς το όνειρο

Βήμα βήμα προς το όνειρο

Δύο ημέρες έμειναν και σίγουρα έχουν περάσει από το μυαλό μας όλα τα πιθανά ματσαρίσματα και κάθε πιθανή αντιμετώπιση των δύο προπονητών απέναντι στα βαριά χαρτιά του αντιπάλου.

Σε τέτοια ματς όμως μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που αποτελούν αστάθμητο παράγοντα για την έκβαση τους. Πόσο δε μάλλον όταν αυτές οι λεπτομέρειες έρχονται από τους τελευταίους (σε συμμετοχή με βάση όλη τη χρονιά και όχι σε αξία) παίκτες του ρόστερ.

Ποιος δεν θυμάται τα 2 επιθετικά ριμπάουντ και το γκολ φάουλ του Σερμαντίνι στον ημιτελικό με την Τσσκα στο Λονδίνο;  Ή το γκολ φάουλ του ίδιου στον τελικό;

Τα σουτάκια του Πάουελ ή ακόμα και το δίλεπτο με τις επιθετικές δημιουργίες τουΚατσίβελη που σήμαναν το έναυσμα για την ανατροπή από το -17;

 Παίχτες συμπληρωματικού χαρακτήρα ή έστω ειδικών ρόλων και αποστολών που με μία-δυο φάσεις είναι ικανοί να φανούν κομβικοί για το αποτέλεσμα τέτοιων παιχνιδιών.

Από αυτούς λοιπόν θα ζητήσουμε μερικά πραγματάκια:

Δημήτρη Αγραβάνη θέλουμε να βάλεις ένα καλάθι και να βγάλεις μια τσαμπουκαλεμένη άμυνα.

Ντομινίκ Γουότερς θέλουμε να βάλεις ένα σουτ και να μην κολλήσεις σε σκριν όταν θα παίζεις άμυνα τον Μίλος.

Νίκολα Μιλουτίνοφ θέλουμε να μην κάνεις επιθετικό φάουλ και να βάλεις ένα καλάθι με πλάτη.

Πάτρικ Γιανγκ θέλουμε να καλύψεις το καλάθι σε μια άμυνα που μετά από αλλαγές θα έχεις βγει πάνω σε έναν εκ των Μίλος-Ντε Κολό. Θέλουμε να πάρεις ένα φάουλ από τον Χάινς και θέλουμε να πάρεις κι ένα επιθετικό ριμπάουντ!

Βασίλη Τολιόπουλε (αν παίξεις) θέλουμε να κάνεις ένα φάουλ που δεν θα στείλει όμως τον αντίπαλο στις βολές. 

Βασίλη, Γιώργο, Κώστα, Βαγγέλη, Ιωάννη, Έρικ, Κεμ εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε (ακόμα και αν για τους 2 τελευταίους είναι το πρώτο σας φάιναλ φορ).

Κάντε μας να ονειρευτούμε κάντε μας να ανατριχιάσουμε (ξανά)…

Υ.γ. Όσον αφορά το Γιάννη Σφαιρόπουλο τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν εκτενή αφιερώματα σχετικά με την πορεία της ομάδας μας στην Ευρωλίγκα με εκείνον στο τιμόνι της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *