Home >> Sports >> Είχα στο Μιλάνο μια δουλειά

Είχα στο Μιλάνο μια δουλειά

Μία ακόμα εβδομάδα της Ευρωλίγκας τελείωσε και ο Ολυμπιακός ήταν για ένα ακόμα ματς όπως έπρεπε. Σοβαρός, πειθαρχημένος και με μηδενική νευρικότητα στα κρίσιμα σημεία. Η Αρμάνι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και στην έδρα της, αν βρει ρυθμό μπορεί να σε σκοτώσει. Αυτό το άναρχο μπάσκετ μπορεί να το θεωρούν τσίρκο αρκετοί αλλά μπορεί πολλές φορές να κάνει την ζημιά.Ο Ολυμπιακός όμως είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Μιλάνο επιτρέποντας της να σκοράρει 85 πόντους στην έδρα της. Είναι άξιο αναφοράς το ότι όσες φορές έχει φύγει νικητής από εκεί μέσα ο Ολυμπιακός ήταν κρατώντας την Αρμάνι χαμηλότερα από τους 80 πόντους. Ο Ολυμπιακός μπορεί πλέον να κερδίζει και από την επίθεση του.

Για να κερδίσει όμως χρειάστηκαν και άλλα πράγματα. Όπως η προσωπικότητα και η ποιότητα των ξένων μας. Η τριάδα Μακλίν, Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς ήταν φοβερή. Ειδικά ο Μακλίν θύμισε Χάινς σε πολλά σημεία και παρά τις υψομετρικές διαφορές που είχε με τα 5αρια της Αρμάνι, τα πήγε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά.Ο Ρόμπερτς δείχνει ότι έχει ξεμπλοκάρει και πως μπορεί να είναι ο ποιντ γκάρντ που έλειπε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.Ένας παίχτης δηλαδή που θα βάλει την μπάλα στο καλάθι και παράλληλα θα μπορεί να φτιάξει και παιχνίδι.Ενώ ο Στρέλνιεκς είναι μια καλαθο-μηχανή, που ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα.Ήδη κάνει πολλά παραπάνω πράγματα από τον προκάτοχο του Έρικ Γκριν και μέχρι τώρα αποδεικνύεται η καλύτερη μας μεταγραφή. Να έχουν υγεία και να συνεχίσουν έτσι.

Τώρα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που αν το πάρουμε θα έχουμε μπει για τα καλά στην 1η 4αδα και ας είναι νωρίς ακόμα. Η Βαλένθια ξεκίνησε καλά την σεζόν αλλά μετράει 5 σερί ήττες. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να υπνωτιστεί, πρέπει να μπει μέσα στην Ισπανία να κάνει το παιχνίδι του και να κερδίσει. Η Βαλένθια θα τα παίζει όλα για όλα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει αρκεί να είναι σοβαρός. Ενώ λογικά θα αγωνιστεί και ο Σπανούλης. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι 1η με ρεκόρ 7-2 χωρίς να έχει πάρει την παραμικρή βοήθεια από τον αρχηγό του και τον Τιλί.

Μόνο αυτή η ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *