Home >> Sports >> ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Καλησπέρα σύγγαυροι. Πέρασε και το ματς στο Τελ Αβίβ με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Μία άνετη νίκη σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια αποδεκατισμένη Μακάμπι μεν,αλλά επικίνδυνη στην έδρα της δε.Οι απουσίες σε τέτοιο επίπεδο μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικές για πολλές ομάδες. Η Μακάμπι είναι ιστορική ομάδα και μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟ από την αποδεκατισμένη Μπαρτσελόνα δέχτηκε 15 πόντους και ηττήθηκε εύκολα. Αυτά επειδή πολλοί για ακόμα μια φορά θα “ρίξουν” την νίκη του Ολυμπιακού λόγω των απουσιών του αντιπάλου.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 17 νίκες και του αρκούν ακόμα δύο για να κλειδώσει οριστικά το πλεονέκτημα έδρας. Με παραπάνω μπορεί να κοιτάει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Προσωπικά δεν με τρομάζει καμία ομάδα από την δεύτερη τετράδα της βαθμολογίας και θεωρώ ότι ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει εύκολα στο φάιναλ φορ. Αρκεί να είναι αυτός που πρέπει. Ευχάριστο το γεγονός πως η ομάδα έχει παίξει πολύ καλά και εν απουσία του αρχηγού πράγμα που του δίνει την δυνατότητα να ξεκουραστεί λίγο περισσότερο πλέον και ας είναι υγιής. Ο Ολυμπιακός είναι η Λερναία Ύδρα της Ευρώπης, κόβεις ένα κεφάλι και ξεπετάγονται δύο. Δεν παίζει ο Σπανούλης,παίζει ο Γκρην, μετά ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου κ.τ.λ. Πλέον δείχνει σημάδια ανάκαμψης και ο Ματ πράγμα άκρως ενθαρρυντικό, η ομάδα χρειάζεται τον καλό Λοτζέσκι όσο τίποτα περισσότερο.

Πάμε για νίκη με Νταρουσάφακα τώρα ώστε να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Ο Μάρτης είναι ο μήνας που κρίνει πολλά γιατί μην ξεχνάμε πως έχουμε και την ΑΕΚ εκτός για το πρωτάθλημα. Πάμε λοιπόν για έναν δύσκολο μήνα να τα δώσουμε όλα.

Υ.Γ.1 Παρελθόν ο Τζεντίλε από τον ΠΑΟ. Προσωπικά το περίμενα γιατί ποτέ δεν ταίριαζε στον φετινό ΠΑΟ. Χίλιες φορές να πάρει ευκαιρίες ο Χαραλαμπόπουλος τώρα.

Υ.Γ.2. Άμα ξανανέβει λίγο και ο Γιάνγκ τότε ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *