Home >> Sports >> Ζήτω η εξυγίανση!

Ζήτω η εξυγίανση!

Τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι τόσο τραγελαφικά που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις,να κλάψεις ή να μην ασχοληθείς καν. Αν και νομίζω οι περισσότεροι κάνουμε λίγο απ’όλα. Ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

 

Απ’ ότι έχουμε καταλάβει το πρωτάθλημα “πρέπει” να δοθεί φέτος και όχι να παρθεί από την καλύτερη ομάδα. Πρωτάθλημα με κάθε τρόπο, όπως μας έδειξαν κάποιες πρόσφατες συμπεριφορές συγκεκριμένης ομάδας. Προσωπικά θεωρώ τον ΠΑΟΚ ιστορική ομάδα, και ας έχει μόλις 2 πρωταθλήματα, έχει λαό που τον ακολουθάει και ομάδα με μεγάλο λαό από πίσω της την θεωρώ ιστορική. Παρόλα αυτά τα όσα γίνονται φέτος δεν τιμούν καθόλου την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κλασικό κλίμα τρομοκρατίας στην τούμπα,”μπούκες” διοικητικών ηγετών και παραγόντων της στους αγωνιστικούς χώρους με όπλα(κυριολεκτικά) και τραμπουκισμοί εντός και εκτός γηπέδων. Ποιός υγιής φίλαθλος του ΠΑΟΚ θα χαρεί αυτό το πρωτάθλημα αν τελικά το κατακτήσει;

 

 Από την άλλη ο Ολυμπιακός όπου σταθεί και όπου βρεθεί “γκρινιάζει” για την διαιτησία. Σίγουρα φέτος μας αδίκησε σε αρκετά ματς και φαίνεται πως ακόμα και έτσι όπως είμαστε θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τον τίτλο, αλλά είσαι Ολυμπιακός και όταν επί χρόνια λες στους άλλους να φτιάξουν ομάδα να κερδίζουν και τους διαιτητές δεν μπορείς να αυτοαναιρείς τον εαυτό σου. Η χρονιά για τον Ολυμπιακό είναι κακή, αλλά δικαιούται μια τέτοια, δεν πρέπει όμως τα όσα γίνονται φέτος να κρύψουν τα προβλήματα της ομάδας μας. Επίσης σημειώνω και εδώ πως η κατάκτηση του φετινού τίτλου,που θα κριθεί κατά 90% στις δικαστικές αίθουσες, θα κάνει κακό στην ομάδα.

 

Κλείνοντας, αναρωτιέμαι πότε θα επέμβει η πολιτεία για όλα αυτά. Με το να αναβάλλεις το πρωτάθλημα επειδή μια ομάδα τα “σπάει” δεν είναι λύση. Αλλά τι λέω, εδώ οι βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί στον ΠΑΟΚ επιστράφηκαν μέσα σε ένα βράδυ Σαββάτου(!) και ο Ολυμπιακός ακόμα περιμένει να δει αν θα του αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί τελικά για τα όσα έγιναν με την ΑΕΚ πριν 1,5 μήνα σχεδόν!! Ότι και να πούμε πλέον είναι λίγο. Ένα πρωτάθλημα παρωδία που αυτός που το κατακτήσει θα θέλει να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *