Home >> Sports >> Η νέα αρχή θέλει υπομονή

Η νέα αρχή θέλει υπομονή

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας για την ομάδα μας, κάτι που όμως δεν πρέπει να αποθαρρύνει τους φιλάθλους καθώς πρέπει να σκεφτούμε ότι η ομάδα είναι καινούργια, οι παίχτες τώρα μαθαίνουν ο ένας τον άλλον και η υπομονή είναι μια αρετή που πρέπει να μπει για τα καλά στην ατζέντα κάθε φιλάθλου φέτος καθώς μην ξεχνάμε πως εν μέσω πανδημίας η χρόνια θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση τόσο από τις ίδιες τις ομάδες όσο και από εμάς τους φιλάθλους καθώς εμείς είμαστε αυτοί που ασκούμε την όποια πίεση στους παίχτες. Υπομονή λοιπόν και ας βλέπουμε ένα ένα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Επόμενο παιχνίδι λοιπόν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έναν ΠΑΟ με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι που όμως φαίνεται εξίσου καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και μέσα στην Ρωσία απέναντι στην Χίμκι που αν και είχε πολλές απουσίες και πιο κομβικές από αυτές του ΠΑΟ, οι πράσινοι έδειξαν σαν μια ομάδα που θα μπορεί να βάλει δύσκολα σε αρκετές ομάδες. Αυτή την ομάδα καλείται να κερδίσει αύριο ο Ολυμπιακός που μετά το «στραπάτσο» της πρώτης αγωνιστικής τον έχει καταβάλει ένα «πρέπει» το οποίο αν δεν ήταν απέναντι του ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να υπήρχε καθώς όπως είπαμε χρειάζεται υπομονή. Με τον ΠΑΟ όμως πάντα υπάρχει μια διαφορετικότητα στα παιχνίδια, για παράδειγμα, αν ο ένας πάει τρένο όλη την χρονιά και χάσει από τον άλλον που τα πάει άσχημα τότε είναι πολύ πιθανό να εξυμνήσουν την ομάδα που απλά πέτυχε μια νίκη και να ρίξουν στα τάρταρα την άλλη ομάδα που τα πάει καλά. Για αυτό το αυριανό παιχνίδι έχει άλλη ιδιαιτερότητα από το να παίζαμε πχ με την Μακάμπι. Ο νικητής κερδίζει ηρεμία και αυτό σημαίνει πολλά σε μια μεγάλη χρονιά.

Σε ότι αφορά τους παίχτες τώρα, προσωπικά περιμένω καλό παιχνίδι από Σλούκα και Χάρισον, ενώ αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να ελέγξει τα αμυντικά του ριμπάουντ τότε πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός πλέον δεν είναι μια μονοδιάστατη ομάδα, μια ομάδα που τα περιμένει όλα από τον Σπανούλη, αλλά δείχνει σαν ένα δυνατό σύνολο που κάθε παίχτης μπορεί να είναι πρωταγωνιστής και αυτό είναι που καλείται να αποδείξει αύριο ο Ολυμπιακός, πως πλέον δεν εξαρτάται από την απόδοση 1-2 παιχτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *