Home >> Interviews >> Τολιόπουλος στο OOTB.gr: “Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε”

Τολιόπουλος στο OOTB.gr: “Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε”

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στο OOTB.gr και την Ελένη Μαστραντώνη, αμέσως μετά το τέλος του ματς της ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας γκαρντ σχολίασε την αναμέτρηση, τις κρίσιμες βολές που χάρισαν την νίκη στην Ένωση αλλά και τα δύο επερχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σχετικά με το παιχνίδι: «Το Ρέθυμνο είναι μια εξαιρετική ομάδα έπαιξε παρά πολύ καλά ήταν σε όλο το παιχνίδι πρώτη. Το παιχνίδι κρίθηκε στα μεγάλα σουτ που βάλαμε και στο ότι δείξαμε πως έχουμε ομάδα με χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Για τις βολές που χάρισαν την νίκη στην ΑΕΚ: «Σίγουρα υπήρξαν παιδιά που έπαιξαν πολύ καλύτερα από μένα σε όλο το παιχνίδι, χαίρομαι όμως που ήμουν εγώ αυτός που κατάφερα και έβαλα την ομάδα μπροστά και κερδίσαμε. Κρατάμε το αποτέλεσμα και προχωράμε».

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια: «Και για τα δυο παιχνίδια και τον Πανιώνιο και το ευρωπαϊκό κόντρα στην Βόννη, θα προετοιμαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Πρώτος στόχος να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και στην συνέχεια θα στραφούμε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *