Home >> Sports >> Μια βραδιά στη Νάπολι

Μια βραδιά στη Νάπολι

Νάπολι v Μάντσεστερ Σίτυ (2-4)
Oι Πίνκ Μαρτίνι στη συλλογή τους “Hang On Little Tomato”, περιγράφουν μία ειδυλλιακή κατάσταση, μία συλλογή στιγμών στη Νάπολι. Η τοπική ομάδα και η Σίτυ του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσαν,απόψε, μία παράσταση υψηλού επιπέδου. Τελικώς, οι Βρετανοί πήραν τη νίκη με σκορ 4-2 και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι Ιταλοί με την τετράδα Μέρτενς, Ινσίνιε, Καγιεχόν και Χάμσικ πίεσαν την κατοχή της Σίτυ χαμηλά, ενώ ο Άλαν έμεινε πιο κοντά στο Ζορζίνιο για να παίρνει την κάθετη κίνηση του Σανέ. Ο Σάρι γνωρίζει πως η ομάδα του έχει αρετές, λόγω των συνεργασιών που φτιάχνει αλλά κατανοεί ότι χωρίς τη μπάλα οι παίχτες του είναι όπως ο Σαμψών, δίχως την κόμη του. Προσπάθησε να μετατοπίσει το κέντρο βάρους του παιγνιδιού από τα αριστερά και να χτυπήσει στην αδυναμία του Ντανίλο να αμυνθεί σε προσωπική μονομαχία κι έτσι πήρε το πρώτο τέρμα.
 Η Σίτυ, γεγονός που πιστοποιεί και την εξέλιξη του Γκουαρδιόλα στα χρόνια, βρήκε δύο τέρματα όταν η μπάλα σηκώθηκε από το έδαφος. Εξάλλου, ο Αγκουέρο έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτυ στα κύπελλα Ευρώπης. Μόλις, εισήλθε στον αγώνα από τον πάγκο ο Μπερνάρντο Σίλβα αντί του Γκινντογκάν, ελευθερώθηκε ο Φερναντίνιο, έκανε κλεψίματα και πέρασε κάθετες, οι οποίες βοήθησαν τη Σίτυ να γίνει πιο απειλητική μετά το 2-3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *