Home >> Sports >> Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!

Καλησπέρα φίλοι μου. Ο Ολυμπιακό μας δεν τα κατάφερε να προκριθεί στους 8 της εφετινής Ευρωλίγκα και τα αίτια είναι πολλά αλλά οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την ομάδα όσες πίκρες και αν μας δώσει. Η στεναχώρια άλλωστε κρατάει μία νύχτα, η υπερηφάνεια μια ζωή.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια ζει και πεθαίνει με τους τραυματισμούς του. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη που να έχει σταθερά πλέον βασικές απουσίες παιχτών κάθε σεζόν. Μιλάμε για τραυματισμούς καθαρής ατυχίας και όχι λόγω επιβάρυνσης από τις προπονήσεις. Πραγματικά αυτό το πράγμα έχει καταντήσει κουραστικό. Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε υγιή Γιανγκ και Λoτζέσκι ή έστω μόνο τον Ματ που τόσο έλειψε φέτος και το έδειξε με το καλησπέρα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ αλλά και γενικά στα λίγα ματς που πρόλαβε να παίξει ως τώρα. Έλειψε πάρα πολύ το σουτ του. Ελπίζω τώρα να είναι υγιής και να μην χάσει αγώνα και φυσικά κανένας άλλος παίχτης μας καθώς πρέπει να μπούμε στην μάχη του πρωταθλήματος με όλα μας τα όπλα.

Στην συνέχεια πιστεύω πως έφταιξαν οι λάθος επιλογές παιχτών, όχι ως προς τους παίχτες που αποκτήθηκαν αλλά στις θέσεις που αποκτήθηκαν. Ας πούμε ποια ήταν η λογική στην απόκτηση του Όντομ; Προσοχή δεν πάω να ρίξω ευθύνες στον Σφαιρόπουλο, έχω πει ότι θα κριθεί στο τέλος ο κόουτς, αλλά με τρώει το γιατί πήραμε γκαρντ και όχι ένα φυσιολογικό 5αρι ή ένα 4αρι που έκανε Μπαμ ότι χρειαζόταν. Πολλοί λένε πως ο Ολυμπιακός κακώς πήρε τον Παπανικολάου. Προφανώς δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα καθώς παίχτη με την κλάση του Παπανικολάου, σε εξαιρετική ηλικία και ΕΛΛΗΝΑ δεν τον αφήνεις να πάει αλλού. Ο Παπ έδωσε στοιχεία στον Ολυμπιακό που του έλειπαν στην αρχή όπως έκρηξη στο παιχνίδι του και άμυνα στο 3.Σκεφτείτε επίσης πως αν δεν είχαμε πάρει τον Παπανικολάου θα μέναμε με τον Στρόμπερι και τον Παπαπέτρου στο 3. Ο Παπ δεν διαφωνώ ότι είναι κυρίως κίνηση για του χρόνου, αλλά όχι και “κακώς τον πήρε”. Είναι κακό δηλαδή που ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στο ράστερ του έναν παίχτη που ξέρει την ομάδα και που παρόλο που είχε μια αγωνιστική απραξία φέτος δείχνει σε καλή κατάσταση;

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα βασικό όπλο, το πλεονέκτημα έδρας και οφείλουμε να το αξιοποιήσουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ναι, είναι καλύτερος από την τελευταία φορά που τον συναντήσαμε αλλά θέλω να δω τους νέους παίχτες του απέναντι σε σκληρές αμυντικά ομάδες και φυσικά σε ματς που η μπάλα θα καίει. Ο Ολυμπιακός θεωρώ θα μπει με μεγάλη θέληση και πείσμα στους τελικούς και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Ευχή όλων μας να το κάνει.

Υ.Γ.1.Είναι περίεργο το αίσθημα να βλέπεις πλέι οφς Ευρωλίγκας χωρίς τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Αν ο Ολυμπιακός ήταν πρόσωπο θα καθόταν στην καρέκλα του παρακολουθώντας τα πλέι οφς με βλέμμα “I’ll be back'”.

Υ.Γ.2.Πιστεύω πως η Φενέρ δεν θα πάει τόσο εύκολα φάιναλ φορ όσο πιστεύουν πολλοί. Στην Μαδρίτη δεν πιστεύω ότι κερδίζει, άρα αν η σειρά επιστρέψει στην Τουρκία τότε όλα γίνονται και το άγχος θα το έχει η Φενέρ.

Υ.Γ.3.Η ΤΣΣΚΑ λογικά θα τελειώσει με ένα 3-0 την σειρά και τα Κουμπάν-Μπάρτσα και Λαμποράλ-ΠΑΟ θα φανεί σήμερα. Πιστεύω θα γίνει μπρέικ σε ένα από τα δύο αυτά παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *