Home >> Sports >> Ο στόχος (για τώρα) επετεύχθη!

Ο στόχος (για τώρα) επετεύχθη!

Μια ακόμα regular season της Ευρωλίγκα έφτασε στο τέλος της και ο Ολυμπιακός έχει για ακόμα μια χρονιά, με το νέο φορμάτ, το πλεονέκτημα της έδρας. Πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.Το ότι αν χρειαστεί να παιχτεί το Game 5 σ΄ένα ΣΕΦ που θα κοχλάζει είναι πολύ σημαντικό καθώς η έδρα μιλάει αρκετά σε τέτοια παιχνίδια.

 

Ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα αρκετά άνετα για εμένα και χωρίς να εντυπωσιάσει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας. Κακά τα ψέματα δεν έπαιξε και κάποιο εντυπωσιακό μπάσκετ ο Ολυμπιακός, αλλά αν μη τι άλλο ήταν πολύ περισσότερο αποτελεσματικός, ενώ ακόμα ήταν πολύ καλός στα εκτός έδρας παιχνίδια του κερδίζοντας τα 7 από τα 15 που έδωσε. Πολύ σημαντικό επίσης τα 3 διπλά σε ΟΑΚΑ, Μαδρίτη και Φενέρ που ήταν νίκες που ακούστηκαν σε όλη την Ευρώπη.

 

Τώρα η ομάδα έχει κατεβάσει στροφές και είναι απολύτως λογικό. Κρατάει δυνάμεις για τους 8 γιατί εκεί θα χρειαστεί όλη η ενέργεια της. Αφήστε τους καταστροφολόγους να λένε και να λένε και πέρυσι η ομάδα στις τελευταίες 5 αγωνιστικές είχε κάνει μία μόλις νίκη, αλλά φάιναλ φορ πήγε.Το σημαντικό για την ομάδα είναι να έχει υγεία και ενέργεια από τον Απρίλιο και μετά.

 

Κλείνοντας θα ήθελα να γράψω για το γεγονός πως τελευταία αγωνιστική η Ευρωλίγκα καλό θα ήταν να βάζει τα ματς ίδια μέρα και ώρα. Δεν είναι κακό να συμβαίνει αυτό. Οκ υπάρχουν προβλήματα όπως τα τηλεοπτικά κ.τ.λ, αλλά θεωρείς τον εαυτό σου σημαντική διοργάνωση και επιτρέπεις στην ουσία να “μαγειρευτούν” αποτελέσματα.

 

Υ.Γ.1.Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει την Ζαλγκίρις. Οτιδήποτε άλλο δεν θα συνάδει με την νοοτροπία του συλλόγου.

 

Υ.Γ.2.Θεωρώ θα παίξουμε με Μπασκόνια. Βατός αντίπαλος,που θεωρώ ότι έχει χαλάσει αρκετή ενέργεια για να προλάβει τους 8. Όπως και να έχει ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν.

 

Υ.Γ.3. Μεγάλε Βασίλη Σπανούλη είσαι η ζωντανή ιστορία της Ευρωλίγκας και πλέον 1ος και σε ασίστ. Ό,τι καλύτερο υπήρξε και υπάρχει σε αυτή την θέση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *