Home >> Sports >> Τίτλος για τον professor Μαρτίνς και τους ”ληστές” του

Τίτλος για τον professor Μαρτίνς και τους ”ληστές” του

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: 1-2
Η αρμάδα του Μαρτίνς απέδειξε πως είναι η πιο φορμαρισμένη και ποιοτική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας φιέστα τίτλου μέσα στο ΟΑΚΑ και κατακτώντας το 45ο τίτλο στην ιστορία του.
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες όπως των τιμωρημένων Σιμόες, Μάνταλο, Ολιβέϊρα και των τραυματιών Μπακάκη, Λόπεζ και Μπάρκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής διαρρέουν πληροφορίες πως ο Νάνι της Κόρδοβα έχει τελειώσει και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ένωση.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, δεν υπολόγιζαν μόνο στον Βαλμπουενά, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, χάνοντας με αυτό το ματς τρία συνολικά.
Ακόμα ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τις 100 συμμετοχές στον ερυθρόλευκο πάγκο, σημειώνοντας ρεκόρ, ενώ ρεκόρ είχαμε και για την ΑΕΚ αφού στον πάγκο της βρέθηκαν 5 ποδοσφαιριστές γεννημένοι μετά το 2000.
Στην προθέρμανση ο Ρατζέλοβιτς του Ολυμπιακού, πήγε προς τον πάγκο της αντιπάλου του και συνομίλησε με καλό κλίμα με τον Λιβάγια, ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες των Πειραιωτών μαζεύτηκαν στην σέντρα και έβγαζαν φωτογραφίες, δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Στα αγωνιστικά τώρα οι φιλοξενούμενοι από την αρχή της αναμέτρησης, μπήκαν πιο δυνατά και μετά από κάποιες ευκαιρίες που χάθηκαν εκτός στόχου, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 38′ με τον συνήθη ύποπτο Ελ Αραμπί, ο οποίος έπιασε ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μασούρα.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45′ όταν ο Φορτούνης μπήκε προς τα μέσα στην περιοχή, γύρισε σωστά στο σημείο του πέναλτι και ο Καμαρά με σουτ σκόραρε ένα ακόμα προσωπικό του γκολ.
Το μόνο που κατάφερε η Ένωση ήταν να αντιδράσει καθυστερημένα και να μειώσει τελικά με τον Αραούχο, μετά από ριμπάουντ που πήρε στην περιοχή, γράφοντας και το τελικό σκορ.
Να τονίσουμε πως ο Μπα με τον Σεμέδο που έχουν παίξει μαζί, δεν έχουν δεχτεί κανένα γκολ, σημειώνοντας μηδέν παθητικό.
Καλύτερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Μπουχαλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση στο κέντρο και έχοντας συμμετοχή την αρχή και των δύο τερμάτων.
Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκαν οι Κρίστισιτς και Σιμάνσκι που ήταν άφαντοι για ακόμα ένα παιχνίδι και χάνοντας ολοκληρωτικά τον χώρο του κέντρου.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την μεριά της, δημοσίευσε στα social media το δικό της μήνυμα για την κατάκτηση του τροπαίου, λέγοντας ”Ο βασιλιάς επέστρεψε στον θρόνο του!!! Πολλά συγχαρητήρια τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας που με αυτή τη νίκη σφράγισε το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.”
Τέλος ο Μαρτίνς χαμήλωσε τους πανηγυρικούς τόνους, θέλοντας να βάλει καινούργιο στόχο, λέγοντας πως δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές, το θέλουμε αήττητοι.
Από την άλλη ο Καρέρα τόνισε σε αυστηρό ύφος και προς πάσα κατεύθυνση πως όποιος παίζει πρέπει να τα δίνει όλα.
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: 0-2

Έβγαλε αντίδραση με τον ξεχασμένο Στοχ
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης άνηκε δικαίως στον ΠΑΟΚ, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και βλέποντας να ξανά δίνει σημάδια αποτελεσματικότητας, κερδίζοντας εκ νέου την δεύτερη θέση, μετά και την γκέλα της ΑΕΚ.
Οι γηπεδούχοι τίμησαν την μνήμη του Ίλια Πέτβοβιτς, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 75 χρόνων από κορονοϊο, έχοντας περάσει από τον πάγκο των κιτρίνων την σεζόν 1999-2000.
Έτσι η ΠΑΕ μέσω social media έγραψε ”Καλό ταξίδι…Μίστερ”
Από την άλλη και σε πιο ευχάριστα γεγονότα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Μίσιτς για τα γενέθλια του μέσω social media, γράφοντας ”Χρόνια πολλά Mr Vertical, με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.”
Ο Ένινγκ δεν είχε στην διάθεση του, τους τραυματίες Βελέθ και Σόουζα, αλλά και τους Λάρσον (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Μαρτίνεζ ( Γαστρεντερίτιδα).
Ο Φερέίρα δεν υπολόγιζε τους Πέλκα και Βιερίνια που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί, αλλά και τους μακροχρόνιους τραυματίες Μίσιτς, Αουγκούστο, Ζαμπά και Κρέσπο.
Στα αγωνιστικά ο δικέφαλος του βορρά μπήκε πολύ δυνατά αφού στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα, στο 3′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπα, με την ευθύνη να παίρνει ο Σφιντέρφσκι και τον Κουέστα να αποκρούει σωτήρια.
Στην συνέχεια και με τον ΠΑΟΚ να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες με Μπίσεσβαρ και Σφιντέρφσκι κυρίως, ήρθε για εκείνους η λύτρωση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στόχ στο 36′ και τον Βαρέλα με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.
Πριν φύγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45+4′ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και κλείδωσαν το αποτέλεσμα, όταν ο Μπίσεσβαρ βρήκε με πολύ ωραία και έξυπνη μπαλιά στον χώρο τον Σφιντέρφσκι και τον τελευταίο με ιδανικό πλασέ να κάνει το τελικό 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο έλειπε η αποτελεσματικότητα του πρώτου, με τον ΑΡΗ να προσπαθεί να πάρει κάποια μέτρα το γήπεδο, αλλά τίποτα παραπάνω, ενώ στο 90+1′ ο Δεληζήσης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από χτύπημα.
Σημαντικό να αναφέρουμε πως πρώτη φορά βλέπουμε προπονητή και στην προκειμένη τον Ένινγκ, να μην πραγματοποιεί καμία αλλαγή, λέγοντας πως δεν μπορούσε να βοηθήσει κανείς από τον πάγκο και προτίμησε να αφήσει αναλλοίωτη την ενδεκάδα του.
Καλύτερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης ήταν ο Στοχ, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι και βγάζοντας την ασίστ για το πρώτο γκολ.
Πιο αδύναμοι εμφανίστηκαν ο Μπα που υπέπεσε στο πέναλτι, αλλά και οι Ματίγια και Ιντέγε που ήταν εξαφανισμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς.
Επίσης να αναφέρουμε πως ο Ιντέγε πραγματοποίησε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΑΡΗ, αφού το συμβόλαιο του λήγει την Τρίτη και θα μείνει ελεύθερος.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Φερέϊρα με τις δηλώσεις του κατέστησε σαφές το μέλλον του στον σύλλογο, λέγοντας ”Ήρθα να κατακτήσω τίτλους, όποιος δεν θέλει να μείνει πίσω”, ενώ ο Βαρέλα ανέφερε πως ”Θα άλλαζα το γκολ που πέτυχα, με γκολ στο κύπελλο”.
Από την άλλη ο Ένινγκ τοποθετήθηκε για τις αλλαγές, λέγοντας ”Δεν είχα επιλογές που θα αλλάξουν προς το καλύτερο το παιχνίδι”, ενώ ο Κουέστα έστειλα ένα μήνυμα γρίφο, λέγοντας ”Μπορεί να συνεχίσω στην ομάδα, μπορεί και όχι”.
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: 0-0

Ισοπαλία με VAR, σε ένα ματς αγγαρεία
Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θα βγει φέτος στην Ευρώπη αφού εκτίει την τελευταία χρονιά του αποκλεισμού του και τον ΟΦΗ να είναι ήδη στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, οι δύο ομάδες χωρίς να προσφέρουν θέαμα και την περισσότερη ώρα να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, έμειναν στην λευκή ισοπαλία.
Για τους φιλοξενούμενους επέστρεψε ο Περέα καθώς ξεπέρασε την θλάση, ενώ δεν υπολογίζονται οι Χρήστος Δώνης, Ινσούα και Γιόχανσον που αποχωρούν από τον σύλλογο μετά τις 30 Ιουνίου.
Επίσης, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Δώνης αλλά και στην βασική ομάδα, ήταν οι Θεοχάρης και Κολοβός, με τον πρώτο να είναι το πρώτο του φετινό επίσημο ματς, μετά την περσινή νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναιτωλικό και τον δεύτερο να επανέρχεται στην ενδεκάδα έπειτα από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο στις 8/12/2019.
Τέλος το πρωί του Σαββάτου που η αποστολή των Πρασίνων έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο, δέχθηκαν μια συνάντηση από μία αντιπροσωπία του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία (Ηλιαχτίδα), με τους παίκτες της ομάδας να βγάζουν φωτογραφίες με τα παιδάκια και να τους δίνουν δώρα.
Οι γηπεδούχοι ήταν υπέρ πλήρης, αφού οι μοναδικές τους απουσίες ήταν οι μακροχρόνια τραυματίες, Φερέϊρα και Τσιλιανίδης.
Στα αγωνιστικά δρώμενα, το πρώτο ημίχρονο ήταν επιεικώς απαράδεκτο, με μοναδική φάση ένα πολύ καλό σουτ του Βαζ, βγάζοντας με δυσκολία ο Διούδης, κάνοντας απανωτά και πολλά λάθη, με τον ΟΦΗ να έχει τον περισσότερο έλεγχο σε θέμα κατοχής, δηλαδή ένα ημίχρονο που το ξεχνάς μέσα σε δέκα λεπτά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να γίνει απειλητικός σε ορισμένα διαστήματα όπως και ο αντίπαλος του όμως.
Στο 58′ ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε την σέντρα, βρίσκοντας τον Μακέντα, με τον τελευταίο να κάνει την κεφαλιά, τον τερματοφύλακα των Κρητικών να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα και εκείνη να πηγαίνει το δοκάρι, καταγράφοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς.
Στο 61′ ο Μακέντα πλάσαρε και σκόραρε με την βοηθό και μετά με το VAR να ακυρώνεται σωστά το τέρμα ως οφσάιντ.
Στο 85′ και κόντρα στον ρυθμό κάποιες φορές οι φιλοξενούμενοι ξανά σκόραραν, με πλασέ μέσα από την περιοχή, αυτή την φορά με τον Καμπετσή, όμως πάλι με την βοήθεια της τεχνολογίας, ακυρώθηκε σωστά διότι πριν καταλήξει η μπάλα στον σκόρερ, ο Περέα την είχε βρει με το χέρι.
Καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Νέϊρα του ΟΦΗ, ο οποίος έκανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην μεσαία γραμμή, είχε σωστές επιλογές, ενώ άνοιγε και το ματς, βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο του.
Αδύναμος εμφανίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Κολοβός, που δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και συνεχίζει να απογοητεύει με την εικόνα του.
Σε δηλώσεις τους ο Σίμος εξέφρασε την ικανοποίηση του, λέγοντας πως ήταν ωραίο παιχνίδι, αλλά έλειψε η καθαρή σκέψη από τους παίκτες του, ενώ ο βοηθός του Δώνη, Αγγελάκας (θυμίζουμε είχε πει ο Δώνης πως δεν πρόκειται να ξανά κάνει δηλώσεις όσο υπάρχει το τουρνουά γιατί δυσαρεστεί κάποιους με τα όσα λέει), έμεινε ικανοποιημένος και εκείνος αφού είδε κέρδος για την ομάδα την εμφάνιση των νέων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν.
Ατρόμητος-ΑΕΛ: 3-0

Ξέσπασμα με Ντε Πο και πρώτη θέση για τους Περιστεριώτες
Σίφουνας ήταν ο Ατρόμητος που πέρασε και σήκωσε για τα καλά την ΑΕΛ με τις πολλές απουσίες, ξεσπώντας και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση των play out.
Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολόγιζαν στον τραυματία Νούνιτς, τον τιμωρημένο Γκαζάλ, αλλά και στους Κάτσε, Μπάλλα, Γκόλια που τα συμβόλαια τους λήγουν στις 30 Ιουνίου.
Ακόμα εκτός αποστολής έμεινε ο Σουλούκος για λόγους τακτικής και ο Καρανίκας που δεν υπολογίζεται από τους Θεσσαλούς.
Στα αγωνιστικά οι Περιστεριώτες μπήκαν από την αρχή με άγριες διαθέσεις και θέλοντας να πάρουν το ματς από τα πρώτα λεπτά, παίζοντας την ΑΕΛ στο μισό γήπεδο.
Στο 9′ ο Ντε Πο, έκανε μια ενέργεια από πλάγια, πραγματοποίησε μία συρτή σέντρα και ο μπακ των φιλοξενούμενων, Μπέρτος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 52′ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, με τον Μανούσο αυτή την φορά να παίρνει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ και σε κενή εστία να σκοράρει.
Η πίεση συνεχίστηκε και ένα λεπτό αργότερα ο Ενσικουλού δέχτηκε μια μπαλιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με κακό πλασέ, έστειλα την μπάλα στο δοκάρι.
Το τελικό 3-0 γράφτηκε στο 73′ με ένα καταπληκτικό και άπιαστο σουτ του Ανδρούτσου από πλάγια θέση μετά την πάσα του Ντε πο,αφήνοντας τους ανθρώπους της ομάδας άφωνους.
Να προσθέσουμε πως ο σκόρερ είχε περάσει αλλαγή στην θέση του Ενσικουλού στο 55′.
Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ντε Πο, με τον Βέλγο να κάνει το καλύτερο παιχνίδι με την φανέλα του Ατρόμητου, ενώ ήταν μέσα και στα τρία γκολ που πέτυχε η ομάδα του.
Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Μπέρτος όπου έκανε πολύ κακό παιχνίδι με τους βυσσινί, έβαλε το αυτογκόλ, ενώ από την μεριά του μπήκαν και τα επόμενα δύο γκολ κατά της ομάδας του.
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: 1-1

”Χ” ανεται η ελπίδα για παραμονή στο Αγρίνιο
Οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Αρκάδων, που με τη νίκη του Πανιωνίου, η κούρσα για την παραμονή έχει πάρει φωτιά.
Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολόγιζαν στους Σουάρεθ, Άνγχελ, Βλάχο και Βαλιέντε, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν πλήρης.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Αστέρας ξάφνιασε τον αντίπαλο του στο 11′ και μετά από ωραία πάσα του Ντέλετιτς, ο Μουνάφο μέσα από την περιοχή, κοντρόλαρε και σούταρε επιτυχώς προς την γωνία του τερματοφύλακα, ανοίγοντας το σκορ.
Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε με τον Ντάουντα, όταν πήρε μία πάσα, μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε για την ομάδα του.
Το παιχνίδι δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη συγκίνηση με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, όμως τον Παναιτωλικό να καίγεται για παραπάνω.
Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ριερα των Αρκάδων που πέρασε αλλαγή, βρέθηκε δίπλα στον Κρέσπι από τα αριστερά και δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
Κατώτερος των προσδοκιών ήταν ο αρχηγός των Αγρινιωτών Ντίας, που δεν κατάφερε να δώσει ενέργεια στην ομάδα του, στον άξονα και στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκε.
Ο Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα είπε ”Σημαντικό που παίζουν νεαροί”, ενώ ο σκόρερ του Αστέρα, ο Μουνάφο ανέφερε ειρωνικά πως δεν είναι δάσκαλος προφανώς σε τίποτα και για κανέναν.
Βόλος-Λαμία: 0-0

Ο Βόλος την όρεξη, η Λαμία την τύχη
Άτυχη ήταν η ομάδα του Βόλου απέναντι στην Λαμία αφού έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, μη μπορώντας όμως να ανοίξει με κανέναν τρόπο το σκορ και να φύγει νικητής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Πετράκη που έγινε ο νεότερος προπονητής συλλόγου στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ, καθώς είναι 32 χρόνων.
Οι Λαμιώτες είδαν να επιστρέφει ο Αραβίδης, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, αλλά και τον Θεοδωρόπουλο που χτύπησε στο κεφάλι στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως κάνοντας ράμματα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να τεθεί εκτός.
Αντίθετα δεν είχε σε ένα ακόμα παιχνίδι της, τους Τιρόνε και Μπιανκόνι, αλλά ούτε και τον τιμωρημένο Βασιλόγιαννη.
Στα αγωνιστικά δρώμενα το μόνο που άξιζε ήταν το πρώτο ημίχρονο και άνηκε όλο στους γηπεδούχους, μη μπορώντας η Λαμία να κάνει κάποια τελική, όμως και στους γηπεδούχους έλειψε το καθαρό μυαλό και η αποτελεσματικότητα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε ξανά κυρίαρχο τον Βόλο όμως με πεσμένο τον ρυθμό λόγω και της ζέστης με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην βγάζουν παραπάνω ενέργεια.
Καλύτεροι παίκτες του αγώνα αναδείχθηκαν οι Μάντζης και Κυραζίδης αν πάρουμε υπόψην μας το πρώτο ημίχρονο, οι οποίοι πίεσαν ψηλά, κάνοντας ένα πολύ καλό ματς.
Αντίθετα, αδύναμος εμφανίστηκε ο Ρόμανιτς των φιλοξενούμενων ο οποίος δεν πήρε πρωτοβουλίες και από την πλευρά που αγωνιζόταν δεν ενέπνεε κανέναν κίνδυνο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πετράκης δήλωσε πως ”Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρα”.
Πανιώνιος-Ξάνθη: 2-1
Ο Τσιλούλης σώζει Πανιώνιο και υποβιβάζει την ”αμαρτωλή” Ξάνθη
Ο Πανιώνιος κατάφερε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα στο βαθμολογικό κομμάτι και από εκεί που τον είχαν πολλοί ξεγραμμένο, τους απέδειξε ότι οι εκπλήξεις γίνονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να έχει πάρα πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία και χωρίς να παίξει μπαράζ.
Οι γηπεδούχοι δεν υπολόγιζαν στον Εμμανουηλίδη εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί ακόμα, όμως επέστρεψαν οι Αραμπουλί και Τσιλούλης από εκατέρωθεν τραυματισμούς.
Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν υπολόγιζαν στους μακροχρόνιους Εντουάρντο και Ντίρεσταμ, ενώ επέστρεψαν οι Αμπάντ (τερματοφύλακας) και Κάστρο.
Ο αγώνας ήταν γρήγορος στο ξεκίνημα του, κάνοντας φάσεις και οι δύο ομάδες, όμως παρουσιάζοντας και αρκετά προβλήματα, κάνοντας πολλά λάθη εκατέρωθεν κυρίως στον χώρο του κέντρου.
Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από ένα τραγικό λάθος για την εμπειρία του Λισγάρα στο 30′, γύρισε προς τον τερματοφύλακα του απρόσεχτα, χωρίς να έχει δει τον Μαξίμοβιτς που ακολουθούσε την φάση και με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενό τέρμα.
Στο 66′ και έχοντας την ψυχολογία ήδη ο Πανιώνιος, ο Ντομίνγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ, βρίσκοντας άριστα τον Τσιλούλη, ο οποίος κάνοντας κεφαλιά ψαράκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας μαξιλαράκι ασφαλείας για τα τελευταία 25 λεπτά που έμεναν στην αναμέτρηση.
Η Ξάνθη προσπαθούσε να αντιδράσει με κάποια σουτ του Μπαριέντος και του Γκαργκαλατζίδη που πέρασε αργότερα αλλαγή, όμως δεν μπόρεσαν να ξανά βάλουν την ομάδα τους νωρίς στο παιχνίδι.
Οι Ξανθιώτες το μόνο που μπόρεσαν ήταν να κερδίσουν πέναλτι στο 90+3′, εκτελόντας το ο Φοσέ εύστοχα και να γράψει έτσι το τελικό 2-1, δείχνοντας πως η ομάδα έμεινε στο προηγούμενο και εξ αναβολής μεσοβδόμαδα παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον οποίο και είχε κερδίσει.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο σκόρερ των φιλοξενούμενων πέρασε αλλαγή στο 78′ και στην θέση του Κάστρο.
Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Τσιλούλης, βάζοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, έφτιαξε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει ο Κόρμπος, ενώ προβλημάτισε πολλές φορές την άμυνα της Ξάνθης που τον έχαναν.
Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Τζουρίτσκοβιτς όπου χάθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε και στην δεξιά πλευρά, δίχως όμως να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι.
Σε δηλώσεις τους ο Βόκολος τόνισε για μία ακόμα φορά πως ο Πανιώνιος είναι οικογένεια, ενώ ο Καραγεωργίου εκνευρισμένος είπε πως δεν μπορεί κάποιος να παίζει με την ιστορία της Ξάνθης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *