Home >> Sports >> Τζίνα Λαμπρούση: Ανοίγει τα φτερά της για την Γαλλία και τη Μιλούζ!

Τζίνα Λαμπρούση: Ανοίγει τα φτερά της για την Γαλλία και τη Μιλούζ!

Για το μεγάλο άλμα στην καριέρα της ετοιμάζεται η διεθνής κεντρική, Τζίνα Λαμπρούση που εγκαταλείπει την Ελλάδα και ανοίγει τα φτερά της για την Γαλλία και τη Μιλούζ.

Ο αθλητισμός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία του κορονοϊού και η επόμενη ημέρα προβλέπεται δυσοίωνη. Ορισμένα δε αθλήματα όπως το βόλεϊ κινδυνεύουν με αφανισμό εάν δεν στηριχτούν οικονομικά από το κράτος.

Το βόλεϊ ποτέ στην ιστορία δεν ήταν κερδοφόρο άθλημα και η συντριπτική πλειοψηφία των βολεϊμπολιστών και των βολεϊμπολιστριών έκαναν και δεύτερη δουλειά για να βγάλουν τα προς το ζην. Τώρα που ξέσπασε και η πανδημία τα πράγματα θα γίνουν δυστυχώς για τους αθλητές και τις αθλήτριες ακόμη πιο χειρότερα. Πριν από λίγες ημέρες όμως προέκυψε και μία ευχάριστη είδηση από το χώρο του βόλεϊ που δείχνει ότι το άθλημα όσα χτυπήματα κι αν δεχτεί αντέχει.

Η ευχάριστη είδηση ακούει στο όνομα Τζίνα Λαμπρούση. Η Πρεβεζάνα στην καταγωγή κεντρική ετοιμάζεται για ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα της, αφού μετά από 7 χρόνια διακρίσεων και τίτλων αφήνει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα και ανοίγει τα φτερά της για την Γαλλία και τη Μιλούζ.

Η μεταγραφή της Λαμπρούση στη Μιλούζ ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά αυτό θα γίνει μόλις τελειώσουν και τυπικά οι υποχρεώσεις της με τον Ολυμπιακό, καθώς η Α1 Γυναικών έχει διακοπεί επ’ αόριστον λόγω του κορονοϊού.

Η μεταγραφή στη Μιλούζ συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία για την Τζίνα Λαμπρούση και την αξίζει 100%. Για όσους αναρωτιούνται τι εστί Μιλούζ πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων ομάδων στη Γαλλία και πριν την αναβολή του πρωταθλήματος βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Μάλιστα, η Τζίνα Λαμπρούση θα γίνει η τρίτη ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που θα φορέσει τη φανέλα της Μιλούζ από την οποία στο παρελθόν έχουν περάσει η Αθηνά Παπαφωτίου και η Γεωργία Τζανακάκη.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τζίνα Λαμπρούση αποτελεί τεράστια απώλεια για το γυναικείο ελληνικό βόλεϊ. Το εντυπωσιακό της άλμα (2,87 μέτρα) όταν ίπταται για να καρφώσει στο αντίπαλο τερέν θα λείψει από τα ελληνικά γήπεδα και για τα επόμενα χρόνια μεταφέρεται στα ανατολικά της Γαλλίας.

Όπως και να έχει η μεταγραφή της Τζίνας Λαμπρούση σε μία από τις σπουδαιότερες ομάδες της Γαλλίας αποτελεί παράσημο για το ελληνικό βόλεϊ που παρά την πρωτοφανή κρίση συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία του αθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *