Home >> Sports >> Υπνωτιστήκαμε αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε

Υπνωτιστήκαμε αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε

Καλησπέρα φίλοι μου.

Περιμένουμε πως και πως να αρχίσουν οι τελικοί προκειμένου ο Ολυμπιακός μας, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να κλείσει επιτυχημένα μια σούπερ χρονιά. Πρώτα όμως πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα ήταν πολύ κακή,είχε έλλειψη συγκέντρωσης και γενικά πολλοί παίχτες βρέθηκαν σε κακή μέρα.Δεν με ενόχλησε η ήττα τόσο πολύ όσο ότι υποτιμήσαμε τον Άρη.Ο Ολυμπιακός δεν υποτιμάει ποτέ κανέναν αντίπαλο του.Ο οποίος Άρης, έχει κάνει το ματς της χρονιάς του.Με έναν τρομερό Βεζένκοφ.Κρίμα που δεν μπορούσε να τον απολαύσει ο κόσμος του απο κοντά.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΩ:

1) Την αντίδραση του Σφαιρόπουλου στην γκρίνια του Αγραβάνη.Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν δίστασε να βγάλει όλο το ματς με ένα 4αρι μόνο,άσχετα αν χάναμε,στέλνωντας στα αποδυτήρια τον Αγραβάνη.

2) Την ήττα, η οποία θα κάνει καλό στην ομάδα.Θα της δώσει να καταλάβει ότι παίζουν και οι αντίπαλοι μπάσκετ και πως οι υπερβάσεις δεν ειναι προνόμιο μόνο του Ολυμπιακού.Πιστεύω οι παίχτες θα ξυπνήσουν.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ:

1) Το 6/34 τρίποντα.

2) Ότι δεχτήκαμε 84 πόντους απο τον Άρη.

3) ‘Οτι ο Σφαιρόπουλος ζητάει απο τον Σπανούλη να ανέβει για το 4ο ματς.Δείχνει 1ον ότι έκανε λάθος που τον άφησε στην Αθήνα και 2ον, ίσως αυτό επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία των παιχτών.Ότι δεν τους εμπιστεύεται ο προπονητής.Αν και εγώ πιστεύω ότι θελει να του δώσει ρυθμό διότι οι τελικοί αρχίζουν την Κυριακή.

Θεωρώ δεδομένο ότι την Πέμπτη θα παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο,προς το καλύτερο και θα ξεμπερδέψουμε.Το πιο βάσικο από όλα όμως είναι ότι η ομάδα πρέπει να μάθει από

 αυτό το παιχνίδι και να μην επαναλάβει αντίστοιχη εμφάνιση σε άλλο παιχνίδι.Ειδικά σε παιχνίδι που θα “μετράει”.

Υ.Γ.1. Όλιβερ είμαι μεγάλος θαυμαστής σου,αλλά με απογοητεύεις τον τελευταίο καιρό.

Υ.Γ.2. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τον Σπανούλη για να κερδίσει τον Άρη.

Υ.Γ.3. Ο ΠΑΟ τελείωσε εύκολα τον ΠΑΟΚ,δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα στου τελικούς.

Υ.Γ.4. Δεν συμφωνώ με όσους ζητάνε 3-0 στους τελικούς και θεωρούν αποτυχία το 3-2.Εγώ προσωπικά θα πανηγυρίσω τρελά ενα 3-2 και ας έχει έρθει κάθε νίκη με 1 πόντο διαφορά.

Υ.Γ.5.1η Ιουνίου ήταν η επέτειος του 110-68 επί του ΠΑΟ.Μερικά σάιτ δεν έκαναν καν αναφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *