Home >> Sports >> Φως στο τούνελ

Φως στο τούνελ

Κάτι τελειώνει όταν το παρατάμε, επίσης όσο αφήνουμε κάτι μας αφήνει και αυτό.Αυτό είναι κάτι που δεν επέλεξαν να κάνουν οι αφοί Αγγελόπουλοι με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί πολύ απλά όπως λέει και το σύνθημα “είναι άρρωστοι με τον Ολυμπιακό”. Σε μια χρονιά χαμένη και με πολύ μεγάλη δυσκολία την επίτευξη κάποιου στόχου έφεραν πίσω τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μια κίνηση που δείχνει πως το μέλλον μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι, αν υπολογίσουμε και τις δηλώσεις του κόουτς ο οποίος είπε πως επέστρεψε επειδή τον ιντρίγκαρε το πλάνο της ομάδας για την νέα σεζόν. Εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να γύρναγε ο κόουτς Β αν δεν του δινόντουσαν κάποιες εγγυήσεις, ειδικά αν σκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο έφυγε .Μην ξεχνάμε ότι η εφορία του χρόνου κατεβαίνει στο 22%, πράγμα που θεωρείται τεράστια οικονομική ανάσα και θα υπάρχει ευελιξία στις κινήσεις μας. Αλλά αυτά έχουμε χρόνο να τα δούμε, πάμε στο τώρα.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει να διορθώσει πολλά πράγματα και πρέπει στον χρόνο που έχει να δει ποιοι παίχτες αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ και την νέα σεζόν και ποιοι όχι. Αγωνιστικά προσπάθησε με την μία να βελτιώσει την περιφερειακή άμυνα της ομάδας, πράγμα που κατάφερε στο μόλις δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας, ενώ φάνηκε να εμπνέει παίχτες που ήταν παραγκωνισμένοι από τον Κεμζουρα αλλά και τον Μπλaτ, όπως ο Βεζένκοφ και ο Μπόλντγουιν. Ο Μπαρτζώκας είναι ένας προπονητής που δεν κοουτσάρει με ρολόι, αν ένας παίχτης κάνει ματσάρα δεν θα τον βγάλει επειδή χτύπησε το ξυπνητήρι, όπως επίσης δεν θα τιμωρήσει έναν παίχτη επειδή θα έκανε 1-2 λάθη με το να τον βάλει στον πάγκο, αλλά θα τον εμψυχώσει και θα τον ενθαρρύνει.Αυτή είναι η δουλειά ενός προπονητή, όχι να είναι τιμωρός. Θυμηθείτε αυτό, ο Βεζένκοφ με τον Μπαρτζώκα θα γίνει το βασικό μας 4αρι, ενώ και ο Μπόλντγουιν θα βρει τον ρόλο του.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα λίγο βατό πρόγραμμα μπροστά του, η 8αδα θα χαθεί όταν χαθεί μαθηματικά, αφού υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες αυτή θα παραμένει ένας στόχος. Ξεκινάμε με νίκη μέσα στην Ζενίτ, πρέπει να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα στο ΣΕΦ και είναι ευκαιρία μιας και η Ζενίτ στην έδρα της δυσκολεύεται αρκετά. Μια 2η σερί νίκη θα γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία την ομάδα και θα την βοηθήσει να πάει στα επόμενα ματς με μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό της. Η ψυχολογία αυτή την στιγμή είναι το παν, γιατί το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό όσο το παρουσιάζουν κάποιοι. Κακός ήταν ο τρόπος που διαχειριζόταν μέχρι τώρα.

Υ.Γ.1. Ο Ρότσεστι είναι καλός δημιουργός, αλλά πληγή αμυντικά.Ο Μπαρτζώκας φρόντισε όμως να πάρει το καλύτερο που μπορούσε από αυτόν επιθετικά. Δεν θυμάμαι πότε άλλος περιφερειακός μας είχε πάνω από 10 ασίστ εκτός του Σπανούλη.

Υ.Γ.2. Δεν υπάρχει λόγος για μεταγραφές για μένα πλέον.Ας κρατηθούν όσα περισσότερα λεφτά γίνεται για το καλοκαίρι με την εφορία στο 22%.

Υ.Γ.3. Πρώτο μέλημα της διοίκησης πρέπει να είναι η ανανέωση Μιλουτίνοφ και η επιστροφή Σλούκα το καλοκαίρι. Και τα δύο συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *